Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Byzo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Flórián tér közösségi tervezését Bús Balázs polgármester kezdeményezte 2016. tavaszán azzal a céllal, hogy az egyik legnagyobb központi zöldterület méltó módon, a területet használók elképzelései és igényei mentén, de a tér értékeit megőrizve újuljon meg. A tervek elkészültek, várjuk, hogy a…..
Hát ez egy kemény hely kedves olvasóink! Autentikus egységünk egy bádogtetejű jurtához hasonlít, melyet kékre mázolt acélváz és acélhálós rózsaablak tesz még felejthetetlenebbé! Sokáig csak annyi volt rá kiírva, hogy 574-es számú Korcsma, de az most már idejét múlta, így…..
Aquincumon jártunk és bevallom régen kaptunk ilyen kemény sokkot. Szerencsére ez olyan  pozitív fajta volt. Nem folyt vér, nem repültek végtagok és a gecibe sem lettünk elküldve. A történet az, hogy nemrégiben Merdzsós úrral beszéltünk meg találkozót a Gomba elé. Ekkor…..
Az alábbi válogatásban semmiféle logikát ne keressetek – bemutatok néhány érdekes korabeli vendéglőt, a többiről beszélgethetünk majd, akár személyesen is. Főleg a régi Római part felidézését fontosnak tartom, hiszen a Főváros éppen most tünteti el a régi fákat és a régi hangulatokat, ezzel végleg…..
Húsz évvel a rendszerváltás után a volt kommunista blokkban egyedülálló módon Magyarországon még mindig nem megismerhető az állambiztonsági múlt egésze. A levéltárakból hiányzó iratok egy részét megsemmisítették, vagy ellopták, más részét pedig a demokrácia…..