Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnny_b

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán adja fejét ökölpárbajra Alekszandr Ovecskin, ám a Tampa Bay otthonában kétszer is találkozott Steve Downie-val. Elsőre kis pofozkodással letudták, de ahogy visszajöttek a páros büntetésből, egyből összeakadtak újra, hogy végérvényesen eldöntsék a vitát.…..
johnny_b 2010.01.13 19:37:34
@csatoimi: En is eloben neztem. Miutan nem nagyon ment a csapatnak a jatek, Ovecskinunknek a golloves, nekiallt balhezni. Nyilvan elkerulte a figyelmed a kiallitasoknal, hogy miert kapta az egyik 2 percet (kaphatott volna tobbet is) : Unsportsmanlike conduct. Szegeny Ovecskin angyal, mindenki ot bantja. Nem vagy elfogult :)
johnny_b 2010.01.13 21:47:17
@csatoimi: Attol, hogy a vilag legnagyobb jatekosa (szerinted), meg nem teheti meg, hogy magasrol tesz a szabalyokra. Ferfiasan ki akart allni = teljesen elborult az agya. Aki kiallt, az Downie, o allta a sarat Bradley-vel szemben is. Ovecskin a mai meccsen ugy viselkedett, mint egy elkenyesztett kolyok, Bradley meg alattomos volt. Jobb is, hogy nem verekedett, mert meg ugy jart volna, mint Steckel :)
Tobb tiszteletet az ellenfel fele, ha kerhetem, Downie nem vizhordo es Ovecskin farabol sem sut a nap.
A Philadelphia sorozatban negyedszer nyert, a Dallas megszakítás nélkül nyolcadik idegenbeli meccsén kapott ki. A fiatal New York Islanders tönkreverte a Detroitot. Brodeur 107. shutoutján it túl van.Joni Pitkanen három asszisztjával idegenben győzte le a Carolina a Torontót. Nagyon nem…..
A Pittsburgh csatára öt pontot szerzett az Atlanta ellen. Nyert a New Jersey, megvan Martin Brodeur 552. győzelme, ezzel abszolút csúcstartó. A Dallas vereségével a San Jose megnyerte a Pacific-divíziót, pedig kikapott. Négy meccsen szétlövés döntött. Martin Brodeur abszolút…..
Megfogadtam a mérkőzés délelőttjén: ha ötnél kisebb lesz a különbség, rossz szavam sem lesz senkire. Ehhez képest percekkel a vége előtt majdnem egyre csökkentettük a hátrányt. Örülök, hogy így alakult, tartom a szavam. Az írás címe néhány perccel a meccs vége előtt…..
Az M1 nem a Telesport, hanem a rigai szervezők hibájából nem tudja élőben közvetíteni a magyar válogatott pénteki, Olaszország elleni olimpiai selejtezőjét, mondta blogunknak Schulek Csaba. A sportfőszerkesztőség vezetője ugyanakkor közölte: az ukrán meccset a 12:10-es…..