Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KandurB

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis blog, kedves olvasók!   Sokszor szóba került már, hogy gondok vannak az egészségügyben és nem feltétlenül a dolgozók szakmai felkészültségével, sokkal inkább a betegekhez való hozzáállással és a velük való kommunikációval. Alacsony fizetés ide, vagy oda,…..
KandurB 2011.01.26 09:19:17
@bakela: ne alljon orvosnak az akinek a beteg csak egy munkadarab, menjen a szalag melle dolgozni csavarokat huzogatni, ott aztan beszologathat. Legalabb a Pitagoraszi eskut sikerulne betartaniuk, hogy nem artanak ha mar hasznalni nem tudnak, meg ez se sikerul mindegyiknek.
A kapcsolat komolysága végérvényesen egy frappáns mondatnál veszett el, amit a kedves férfi fogalmazott meg posztkoitális állapotában. kép innenSzép napot mindenkinek:) A szokásos szöveget nem akarom lenyomni, bár tény, hogy több éve rendszeresen olvaslak benneteket, de…..
Az egyes kormánypárti politikusok által adott indokokat meggyőzőerejük alapján rangsoroljuk: miért is kell államosítani a nyugdíjrendszert? (Fotó: Hegedűs Róbert/Magyar Hírlap) A miniszterelnök a minap egy újabb magyarázattal lepte meg a magánnyugdíjpénztári rendszer…..
KandurB 2010.12.21 09:05:39
@Joooe: ez korulbelul olyan szintu valsag kezeles, mint amikor Manyi-neni elcsoszog a zaciba es beadja a nagyanyjatol orokolt aranylancot. Nehany honapig megel belole aztan elkezdhet gondolkozni azon mi legyen a kovetkezo ertek amitol megszabadulhat. Talan segit a mostani valsagot tulelni, de egy-ket ev mulva ugyan olyan sz*r helyzetben leszunk, mint most. Tetelezzuk fel joindulatuan, hogy az osszeggel tenyleg a hianyt fogjak csokkenteni es nem valamelyik parthu embernek a szolojet, vagy kavicsbanyajat finanszirozni...
Múlt hét szerdán a magyar kormány bejelentette a nyugdíjrendszer átható reformját, melyre, mondhatni, azonnal felbolydult a nemzetközi sajtó. A vélemények korántsem pozitívak, sőt, mivel a helyzetet nem önálló esetként, hanem a kétharmadot megszerző Fidesz-KDNP kormány…..
Lázár és Rogán javaslata szerint büntetlenül haza lehetne hozni a külföldi és offshore-pénzeket. Pedig éppen a kormány tevékenysége emlékeztet mindenkit arra a régi tapasztalatra, hogy ebben az országban a vagyonok nincsenek biztonságban. A hét elején Lázár János és Rogán…..
KandurB 2010.12.01 22:36:00
@offshoreceg: aki a marol a holnapra eldegel, gondolom sokan vagyunk igy vele, nem fog Svajcba szaladgalni, hanem huz egyett a nadragszijon es meggondolja futja-e meg 15dkg parizsira aznap...
 Ez a sztori nagy vonalakban hasonlít a csütörtökön mozikba kerülő Ünnepek után című filmre, van benne egy családos férfi, aki egy másik nőbe szerelmes és karácsony.     Sziasztok! Az én sztorim kicsit hosszabb,remélem azért bírjátok J Ő, fiú, 39, legyen…..
 Szalmonella mérgezésben vesztette életét Angelina Jolie (†35) színésznő. Fóton, a Gyermekvárosban egy balkáni háborús mozi forgatásának egyik ebédszünetében fogyasztott szalmonella baktériummal fertőzött tojáslevest a tragikus sorsú művésznő. A feszített…..
„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen,…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..