Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berci77

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy az NBSZ olvasói nehogy kimaradjanak a választások óta egy rakás helyről megkapott aktuális viccből, jöjjön az amúgy borzasztó rossz szóviccre termett nevű Vona Gábor: Mi lesz Vona Gáboron, ha a parlament felé haladva lefröcsköli sárral egy elhaladó autó?…..
Na, ezt tessék beosztani az egész hétvégére, aztán majd hétfőn újra találkozunk: Maratoni futó kezében egy szál gally? A hosszútávfutó magányos ága - kezdi OditszapcMit mond az orosz a halálos ágyán? Szentpétervár. - kontráz TottiIzraeli pattogatott kurorica? Popkohn -…..
Mostanában egészen megdöbbentő helyeken jönnek szembe szóviccek az emberrel, ezt például Bori az Index céges levlistáján szabadította rá a gyanútlan listatagokra. Szóval olvassa az ember a tárgyat, hogy bréking nyúz (bréking, érted, haha), brutál F1-baleset, Buttonnak annyi,…..
A Napi Borzasztó Szóvicc olvasói eleve szerencsések, ma pedig még inkább, hiszen a világon ők láthatják először ennek a frissen felfedezett állatfajnak a fotóját. A felfedező sereG, a ritka faj neve alávaló..
berci77 2009.03.26 09:22:44
A híremberfejű sportoló kategória első igazán esélyes versenyzőjét HNÚRDSZMÁJSZTER teremtette meg. (Annyit üzennénk neki, hogy ha - ne adja isten - máskor is szeretne képviccet küldeni, akkor ne politológusfing méretben tegye, hanem 480 pixel szélességben, és akkor…..
Elcsépelt hazugságnak tűnik, Péter mégis bebizonyította, hogy igaz. És képes volt még egy szmájlit is odaírni ehhez a fertelemhez!Ez most villant be BK nézés közben...Ki a Barátok Közt legenergikusabb szereplője?Megfejtés: Varta Zsolt:-)További szép napot kívánokPéter..
A bulvárhulladék már mindenhová beteszi a lábát. Senki nem menekülhet, ha kikapcsoljuk a tévét, rádiót, kikötjük az internetet, nem vesszük fel a telefont, nem beszélünk senkivel, és bezárkózunk a légópincébe, előbb-utóbb akkor is megtalálnak, és Kiszel Tünde egy titán…..
Bandy, a rém nem szűnik meg rémesnek lenni. Lassan az álmainkba is beszivárog ez a pokoli teremtmény. Hogy miért rettegek tőle ennyire? Az ilyenekért:Hogy nevezzük azt, amikor egy énekesünk elmegy meglátogatni egy vallási kegyhelyet?Zorándoklat.Nem tűrhetjük tovább, hogy az…..
berci77 2009.02.18 10:38:00
Hosszas magyarázat helyett álljon itt a műfaj egyik klasszikusa, hbbalint tollából. Ez nem borzongat, nem pusztít agysejtet, az ember csak összerándul, mint a kísérleti békacomb.- hé te, múltkor akkora lagziban voltunk...- és ittatok?- húúbazmeg, az ott maradt... ..