Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holdfoglaló

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mesék a kriptából gyerekkorom egyik kedvenc sorozata volt. Minden szerdán (ha jól emlékszem) néztem az RTL Klub-on. Igen, akkor még jó műsorokat is sugároztak. Aztán, sok-sok évvel később, már felnőtt fejjel (22 évesen) újráztam az első 2 évadot, és rá kellett jönnöm,…..
A népszerű doktoros sorozat központi figurája, Hugh Laurie sokmindenhez ért a színészkedés mellett, most a pár éve kiadott könyve után hamarosan blueslemezt jelentet meg. Laurie Los Angelesben vette fel a Let Them Talk című bemutatkozását Joe Henry énekes-dalszerző…..
Egy napja nem jut eszembe, melyik színészről szól az a magyar nyelvű four to the floor szám, amit 1-1 rádióban elkapok. Semmi különös nem történik benne, de benne van a név, úgyhogy sláger lett. Az elsőnek, aki kapásból tudja mondani, hogy mi az, kösz. (Soerii & Poolek -…..
holdfoglaló 2010.10.07 13:34:20
B-oldal TOP5 sétálós klip EVÖR 2010.08.03 07:49:00
A klipkészítésben legalább annyi klisé van, mint a "normál" filmszakmában, így nem csoda, hogy minden ősszel érkezik egy-egy mélabús, "elhagyott a szerelmem, esőben szomorkodom"-típusú klip, majd tavasszal megérkeznek az "együtt bulizunk a szobában,…..
holdfoglaló 2010.08.03 12:23:05
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Köszönhetően az egyik legnagyobb Internet szolgáltatónak, most már minden, Barátok közt sorozaton felnőtt buckalakó tudja az egyetemes történelmi tényt, miszerint Freddie Mercury 1986-ban a Népstadionban elénekelte az egyik legszebb magyar népdalt... (Persze az is…..
B-oldal TOP5 dal gyerekhanggal 2010.03.11 07:20:00
Az elmúlt időszakban többször is meghallgattam az RHCP "One hot minute" korongját, amelyről korábban a Coffee shop a B-oldal hét dalát is elnyerte. Helyesen. Azonban az "Aeroplane" című dal közben beugrott, hogy hoppá, ez a gyerekhang-gyerekkórus dolog több dalban…..
holdfoglaló 2010.03.11 17:10:53
Hamburg 051 Hamburg állatvilága 2009.08.05 13:10:00
Eddig még nem számoltam be Hamburg igen érdekes és változatos állatfajairól. Vegyétek figyelembe, hogy pesti gyerek vagyok, vagyis nekem minden vicc új.     Először is a katicabogarak. Én ennyit még nem láttam. A régi kis lakásban mindig találkoztam eggyel-eggyel, még…..
A 90-es évek zenei kavalkádjában volt minden, amit szerencsére minél hamarabb el lehetett felejteni, vagy ki lehetett nőni. Persze nagy kérdés, hogy ki kell-e nőni? Születtek ugribugri-nyálas fiúbandák, tarolt a dancefloor, szívtuk magunkba a tudást a Bravo és Popcorn magazinokból,…..
A Vad Fruttik kérem szépen már 13 éves történelemre tekint vissza, hiszen a zenekar - bármilyen meglepő is - 1996 őszén alakult. A rockos nyitány után számos stílust olvasztottak zenéjükbe, melyek között fellelhető a jazz, a szintipop, az elektronika, de még a breakbeat, vagy a…..
holdfoglaló 2009.07.01 15:25:02
Már megint egy lusta dög voltam, és nem írtam, pedig élek és virulok, miazhogynagyonis! Először is nagy-nagy örömet fogok szerezni a sportos barátnőimnek odahaza. Belőlük csak három van, a többiek mind normálisak.   De most a sportlédik is meg lesznek velem elégedve.…..
És most pedig a KisFejről fogok pletykálni, mert róla van mit. :-) Nemrég kaja közben egész jól elbeszélgettünk, pasikról, kapcsolatokról – mi egyébről lehetne? :-) És már akkor mondta, hogy éppen szakítanak a barátjával. Aztán az említett múlt szombati bulira……..