Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gregfulop

6 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: Többen azt kifogásolták, hogy ez már egy éves hír. Elnézést. Akkor legyen ne a Zöld Pardon, hanem xy szórakozóhely. A poszt nem ZP specifikus, hanem magához a beléptetési rendszerhez, mint olyanhoz kívánt hozzászólni, illetve elemzést készíteni róla. Egy kis…..
Nemrég tértem vissza egy hathónapos dél-amerikai utazásról, aminek az elején úgy döntöttem, hogy spórolási célzattal megpróbálkozom a CouchSurfinggel, amivel korábban minimális tapasztalatom volt Európában. Ami alapvetően rossz volt. Így aludtunk például egy vasfogú…..
Nem is tudjuk hol kezdjük! Talán ott, hogy pénteken a Nightwishnek majdnem le kellett mondani a denveri koncertjét, mivel Anette Olzon énekesnő annyira rosszul volt, hogy még a kórházba is be kellett mennie egy éjszakára. A (régebben áriázós, ma már inkább operettes) finn…..
Serj Tankian – Harakiri(Serjical Strike) Serj Tankian valahol nagyon eltévedt. Két évvel ezelőtti, Imperfect Harmonies című, színes, szélesvásznú szimfonikus szirupkölteménye alig volt emészthetőbb tizenhárom kiló vattacukornál, elég sok ember torkán meg is akadt. A System Of A…..
Tengelytörés blog CBA bojkottom 2012.07.02 20:34:00
Nem valami nagyszabású akció ez, egyszemélyes bojkott. Körülbelül két hete tart, és bármilyen megrázó, a CBA még működik.  Némi gondolkodás után mégis arra jutottam, érdemes leírnom, miért nem vásárolok többet CBA-ban. Kíváncsi vagyok a reakciókra. A „bojkott” oka…..
gregfulop 2012.07.04 16:37:46
@numasi: Értem mire gondolsz, és így világosabb számomra felháborodásod, megérthetőnk mondom, bár egyet érteni továbbra sem tudok.

Az igazi probléma azzal van szerintem, hogy minkét oldal félreérti a másikat, a hangoskodó pattogó idióták miatt. Ha minden liberalista olyan lenne mint te, én is odaállnék közétek. Azzal van a probléma, hogy nem ilyen a legtöbbje.
Ugyanígy a másik oldalon. A szélsőséges jobboldalnak nem kellene nacionalistának lenni, nem kéne kirekesztőnek lenni, de mivel a legtöbb szélsőjobboldali ilyen, az egésznek az értékes része elvész... Maradok annál a megfogalmazással, hogy konzervatív-progresszív vagyok.

Kicsit visszatérve Horthyra: a történelemoktatás hazánkban nagyon gyér és egyoldalú. (Történésznek tanulok én is.) Két dologra tudnak megtanítani: utálni valakit és szeretni valakit, de nem adnak komplex képet semmiről, csak spotokat világítanak meg. (A könyvek is ilyenek, és pont ezért lenne az erre képzett emberek feladata, hogy az egésznek egy sokoldalú összefoglalását tárják az emberek elé. Akár TV műsorban, akár tanórán.
Péntek reggel Mugellóban Michael Schumacher megkezdte a felkészülést visszatérésére egy 2007-es F1-Ferrarival.Az autót gazdag tulajdonosa adta kölcsön a német pilótának, a cég Kimi Raikkönen két évvel ezelőtti vb-győzelme után értékesítette. A szabályok szerint idén…..
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
gregfulop 2009.06.27 10:14:40
@hobby beton:
Tulajdonképpen érdekelne, miért is mondod hogy egyedül... Hidd el kurva sokan vagyunk akik utáljuk őket. Az utóbbi években elkezdtem megváltozni. Elmúlt a lázadó rasszizmusom. De a cigányok ellenni gyűlöletem, valahogy elkomolyodott. És ti itt akik nagyban véditek, jöttök majd azzal, hogy dehát a körülmények tehetnek róla hogy ilyenek stb-stb. De nem. Ez csak és kizárólag rajtuk múlik. Amíg az utcai rablások 99%-át ők követik el, amíg négyen mennek 13-14 éves gyerekekre hogy elvegyék az mp3 lejátszóját, ami lehet, hogy 30000 forint volt, és 2 hete kapta, és szinte biztos nincsen pénz újra, ezt is nehéz volt megvenni de hadd örüljön a gyerek. Ezek a patkányok ellenem sem mernek egy az egybe jönni, pedig vagyok vagy hatvan kiló. Ha mégis, akkor ott leng a kezében a kés. Ezt hívjuk manapság megélhetési bűnözésnek? De persze liberalizmus van. Ha megtámadnak az utcán, és netán sikerülne megvédeni magam sajnos van rá esély hogy én kerülnék bíróság elé...
Mi a szarért van az hogy amerikában a négerek nagy százalkéka kb. 40-50 év alatt konszolidálódott? Beépültek az amerikai társadalomba, pedig nem kaptak segítséget. Látható most ki az elnök...
Ez cigány szempontból.
Fehér szempontból.
Nem vagyok igazából büszke rá. Kurva nagy gáz van, ott ahol ugyanolyan emberek nem tudnak egymás mellett emberien együttélni. De sajnos ezt kénytelen vagyok a zéró erkölcsiség és liberalizmus teszi. Manapság azt tehet meg amit akar az ember. És nem lövik érte fejbe. Az ilyent kérdés nélkül kivégeztetném... Persze az a max. 25 év elrettentő lesz... A börtönben mit fog megbánni? Akkor bánná meg, mielőtt meghal. De hát halálbüntetés nincs. még el is tarthatjuk. Gratulálok.
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
Depeche Mode - Sounds Of The Universe (Mute/EMI) A Depeche Mode azon zenekarok közé tartozik, akiket még Magyarországon sem kell senkinek bemutatni. Ők már a rendszerváltás előtt jártak hozzánk koncertezni, és az irántuk való rajongás azóta sem csökkent az itteni…..
Hát ezt is megértem. 17 éves lettem ma 17:30-kor. Az elmúlt két és fél nap kicsit sűrűre sikerült...Az alapja a dolognak egy késői kiruccanás volt, Abelékkel mentünk el tabánba. Vízipipáztunk, elvoltunk. Jövök neki még két sörrel. Felírom, hogy ne felejtsem el. A vége…..
A tegnapi postomban megemlítettem egy érdekes, sokakat hidegen hagyó kérdést, azonban ma egy beszélgetésben felmerült újra a téma. Ez a téma az abortusz intézménye lenne. Mielőtt erről írok, mindenkinek szeretnék ajánlani egy videót és egy számot, ami a témába vág. A videó…..
Nos, ez is meg történt. Pipát avattam. Méghozzá egy 82 centis, gyönyörű kékséget. Persze nem akárkivel. Lehet tippelni. De csak egyet. Naná! Talált! Ügyesek vagytok. Mivel azonban ígértem egyik ismerősömnek egy dohánytesztet, szóval azzal kezdem.Al Hennawy - MedvecukorA dolog egy…..
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
gregfulop 2009.02.05 18:26:52
Nos hát igen. Komoly javulás történik. Illetve épp csak most kezd elkezdődni... Kicsit kezd zavaró lenni a tanári kar pattogása úgyhogy elhatároztuk, nem hagyjuk a porba alázni magunkat. Amíg egy tanár korrekt, addig mi is megpróbálunk azok lenni. Ha nem korrekt, bizony mi sem…..
Ha blogról van szó, általában mindenki naplóra, esetleg egy témáról mesélő, információt közlő szöveges oldalra gondol. Ez inkább az előbbi akar lenni, bár szinte biztos vagyok benne, hogy elvont dolog sül ki belőle. Nem a nap története lesz a lényeg, hanem az érzéseimről…..
Talán legjobb lenne, ha bemutatkoznék... Először is persze blogolvasási szempontokból. Egy dologra nagyon hiú vagyok. A fogalmazási stílusomat okleveles tankönyvírók dicsérték, szóval ha olvasol, ne lepjen meg ha egy komoly formában íródott anyagot látsz.Másfelől fontos, hogy ki…..