Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A zugügyvéd haverod

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az én kampányom Na naaa! :D 2009.06.03 15:46:00
Ebben a pillanatban ugrott be egy plakátragasztó szimpatizánsunk az irodába, hogy megmutassa:Már érkezett is egy kiegészítés a sztorihoz:EON! A kommentekbe lehet képet beszúrni? : ) Az alábbit akartam hozzáfűzni...: ) "No, ez érdekes : ) Az alábbi kép keltezése: 2009.05.21.…..
Szervusztok barátaimÚjra itt vagyok az éterben, ma bekötöttem az internetet a lakásba, de sajnos az ajtóprobléma megint fennáll, eddig összesen ötpercig működött a cucc, de 7.-én jön a szerelő, a kurva anyját.Mivel sokat kihagytam az írásból most mindent bepótolok attól…..
bala in toulouse mindennek vége 2009.04.25 19:42:43
Szevasztok Kolompár OrbánokMost nem írok sokat, mert a Juli gépéről nyomom. Csak a lényeg, az pedig az hogy előreláthatóan május 20.án hazamegyek végleg, mert semmi változás nincs az egyetemen meg az emberekben sem. A rögbicsapat ahol elkezdtem játszani az jó cucc, de ezért nem…..
Szervusztok Papi SanchezekHolnap kéthetes nyaralásra indulok (nem mintha két hónapja nem azt csinálnám) a csjommal. Este találkozunk Barcelonában és szerdán megyünk le Valenciába. Nagy királyok leszünk az biztos. Az utazás részleteiről beszámolok menetközben, vagy ha ez nem megy…..
Az ilyen 26 éves férfiakat kellene egy lapáttal a hátsó kertben agyonverni. Ilyen beképzelt, okoskodó majmok ellen jött létre a blog, hogy mindenki kimondja, amit ki kell. Igen, szakítunk, ennyi. Miért kell okoskodni? Sziasztok! Csak egy levélváltást szeretnék Veletek megosztani…..
bala in toulouse trip 4 2009.03.28 11:26:04
Na ez a beiras a hentes kedveert van, mert nem birja ki, hogyha nem tudhat mindent az eletemrol. Elore is elnezest kerek, de angol billentyuzetrol irok, nem lesznek ekezetek.Kezdem ott, hogy az elozo bejegyzes utan reggel koran elindultam Narbonne-ba, ahol eltoltottem kb 3 orat, nagyon fasza volt,…..
Subba Ezek a fiatalok: Váralja 2009.03.17 10:38:00
A Váralja szövetségről a Hír Tv adott le egy kisebb anyagot. Az interjúban három öcsi szerepel, akik a fiatalságukat nem rendeltetésszerűen élik meg (és minden bizonnyal beszarnának egy nyalás pálinkától). A csapat legérdekesebb tagja Besenyő Pista bácsi és Galla Miklós…..
bala in toulouse trip 3 2009.03.13 22:51:21
Na visszatértem dogsTegnapelőtti eseményekről fogok írni, meg egyidőben a képeket is töltöm a picasa-ra, lehet csekkolni szorgalmasan. Szóval kedden, mivel sok tennivalóm nincsen, elhatároztam, hogy elmegyek Albiba, ami itt van nem messze (1óra) Szóltam is a magyar csajnak, meg egy…..
A zugügyvéd haverod 2009.03.15 22:04:25
bala in toulouse blokád 2009.03.06 23:17:22
Ma reggel kaptam egy levelet az erasmus irodából, amiben azt írják, hogy tegnap blokád alá vonták az egyetemet és most egyáltalán nem lehet bemenni, majd hétfőn bemegyek, hogy készítsek egy-két fotót. azt írta a csávó, hogy tavaly is csináltak ilyen blokádot, és akkor öt…..
Nagyon fáj a fejem, tegnap sikerült huszárosan leinni magamat néhány erasmusos arc társaságában. na de ne vágjunk egyből a közepébe, kezdem az elején.Tegnapelőtt elmentem David haveromhoz, hogy nézzük meg a francia-walesi rugby meccset. Meg is néztük, ittünk jópár italt, ami…..
Szevasztok indiánok ott KeletenAzért nem írtam mert úgy döntöttem, hogy a kezembe veszem az irányítást és ennek része volt, hogy ne írjak blogot, hanem teljes erőbedobással koncentráljak a haverkodásra meg az egyetemre, egyszóval, leszarjalak benneteket.Próbálkozásaim-óvatosan…..
A zugügyvéd haverod 2009.02.26 19:08:35
bala in toulouse 2009.02.20 18:24:03
Na megjöttem dogokNem írtam mert kicsit sűrű volt az elmúlt két nap, sokat voltam házon kívül, meg beszórakozva. Tegnapelőtt délelőtt mászkáltam a cityben míg a csajomék egyetemen voltak. Elmentem a hajózási múzeumba ami nagyon menő volt, meg mászkáltam mindenfele, majd egy…..
A zugügyvéd haverod 2009.02.21 13:25:19
bala in toulouse trip one 2009.02.13 15:53:41
Szevasztok kutyákHolnap délután leutazok Barcelonába, hogy ott is megegyem az összes tengeri cuccot ami csak létezik. Elég olcsó volt a jegy mert oda-vissza megúszom kb. 10e forintból, ami nem olyan rossz, tekintve az itteni árakat. Amúgy nem sok minden van, tegnap beettem egy kiló…..
bala in toulouse van internet 2009.02.10 15:34:56
na vettem egy tápot a géphez úgyhogy beüzemeltem otthon is az internetet és most már szabadon garázdálkodhatok egész nap, bár nagyon lassú,de egyelőre megteszi, majd megjavítom, vagy mittudomén. ma nem történt semmi extra, benn voltam az egyetemen és beszéltem végre a…..
Attack of the Crab Monsters (1957) Írta: Charles B. Griffith Rendezte: Roger Corman Amiért fantasztikus ez a film, az a kompromisszum mentes, utánozhatatlan B-hangulat. Roger Corman (vele még fogunk találkozni) utálta, ha B-mozi rendezőnek titulálták, sokkal jobban szerette szimplán…..
bala in toulouse mindennapok 2009.02.07 15:23:00
nem nagyon történnek itt a dolgok azért is nem írtam, általában a városban mászkálok vagy otthon tvzek, vagy itt a Julinál a kollégiumban intenetezek meg alkoholizálok-elég izgalmas. Ma haverkodtam egy kicsit a nővel a lakótársammal, meg egy öreg nővel aki jött hozzá, elég…..
bala in toulouse 2009.02.03 13:02:46
megcsinaltattam a szemoldokpiercinget es vettem nèhàny rozsaszin inget a biztonsag kedveert, meg egy kigyobor cipot es es feherarany fuxot, a hajamat meg levagattam olyanra mintha kopaszodnek es befestettem olyanra, mintha oszulnek mostmar asszem igazi francia vagyok. Tegnap bebasztam egy…..