Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kistejes

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
granturizmó! Ukrajna nagyon menő 2010.11.01 09:23:00
Gondoltad volna, hogy Ukrajna második legnagyobb (ipari) városa, Harkiv (orosz nevén Harkov) tud valami izgalmasat kínálni?Ha megmézed ezt a videót (video mapping), akkor ez soha többet nem lesz kérdés. Egyébként itt található még Európa harmadik legnagyobb tere, a Szabadság…..
kistejes 2010.11.01 16:27:35
c) ungvárra vezető legrövidebb út Záhony-Csop vonalon a regrövidebb ~ 20 km.
Valóban? Mi van akkor, ha úri kedvem úgy tartja, hogy Beregszász nevű ukrán városnál lépjem át a határt?
@F_Jikov: Talán mert mégis csak egy külön nép, saját nyelvvel.
Pláne ha ez a nyelv mindössze a 17. századtól kezdődően létezik....(történelemóra, jaj)

Szakértők, kedveseim, az nem tűnt fel senkinek, hogy a narráció orosz nyelven megy? Talán azért-e, mert Charkov-ban a lakosság 85"%-a orosz anyanyelvű?
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
kistejes 2009.04.14 06:53:21
@mindenlébe: Nem is tudtam, hogy van ilyen megoldás. Én a "jogosultságomat" azzal fejezem ki, hogy leadom, de érvénytelen szavazatot. (mind beikszelve, áthúzva, akármi)
Ha többen elmennek, de érvénytelen szavazatot adnak le ilyen formán, akkor a részvételi arány ellenére lesz nevetséges végeredmény. Akkor talán számíthatnánk arra, hogy beemelik az "egyikre sem" kockát.

Bár lehet, hogy ez csak idealizmus. Ha valóban kíváncsiak lettek volna a zemberek véleményére valah is, már rég' fellelhető lenne ez az opció nálunk is. Olyanok ezek, mint az az ember, aki azért nem megy el orvoshoz, mert fél, hogy valami komoly baja van. Mintha attól, ha nem mondja ki, nem lenne...