Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agnesko (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan már visszafele vágjuk a centit a Trónok harca új évadában, már csak három rész, és finálé sajnos, de addig is itt van nekünk az évad első (és egyben utolsó) olyan része, ami maga George RR Martin írt, hátha fasza lesz. Az eddig történtekről itt lehet bővebben…..
Agnesko (törölt) 2013.05.16 07:53:12
@Cabolch: Pedig reménykedtem benne, hogy tényleg van értelmes ok is az egész mögött. Dany a kedvenc karakterem, de az, hogy játssza itt a megmentőt, miközben ez a célja elérésében ez nem segíti, már nekem is sok. Értelmetlen az egész.
Agnesko (törölt) 2013.05.16 10:28:11
@bgandalf: Való igaz, és pont ezek miatt is szeretem a sorozatot. :) Mert nem amolyan romantikusan szélsőséges jó-rossz jellemek vannak benne, hanem emberek, jellemvonásokkal, tapasztalatokkal és motivációkkal. Emiatt van sok karakter, akire nem tudom egyértelműen rámondani, hogy nem kedvelem, vagy, hogy teljes mértékben kedvelem, mert egyrészt változnak is, másrészt mindnek vannak olyan tulajdonságai, húzásai, amik vagy tetszenek, vagy nem. Dany eddig nagy kedvenc, de ő is tett már olyat, ami nem tetszik. Ettől függetlenül nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezen tettének milyen következményei lesznek.
Szóval, attól, hogy egyes szereplők számomra logikátlanul, vagy nem szimpatikusan cselekszenek, még nagyon szeretem a sorozatot. :)
A Dal című műsor óta az egész ország ByeAlexre kíváncsi, akinek az eurovíziós szereplése rendesen megosztotta a hazai társadalmat és celebvilágot. Az óriási sajtóérdeklődéstől kissé meghökkenő előadó nemrég szakított arra időt, hogy egy interjú során meséljen arról,…..
Napok óta osztok-szorzok: felsőoktatás vagy szakképzés? Alább igyekeztem tényszerűen összeszedni a pro és kontra érveket, hogy megkönnyítsem a döntést. Kiindulópontnak annyit szögeznék le, hogy bár szeretnék a felsőoktatásban tanulni, nem mindegy, milyen áron lenne erre…..
Avagy a Google szerint szinte mindenre tudom a választ... lássuk a feltett kérdéseket. Alapvetően jót nevetek rajta, és inkább nem gondolok bele, hogy ezeket emberek tényleg így beírják egy keresőbe.  (Azért ha egyszer egy AI megteremti a cylonokat, amik aztán fellázadnak és…..