Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lazer

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az MR2-Petőfi Rádió 3 éves születésnapja alkalmából ingyen elérhetővé tette a neten az MR2 Akusztik összes hanganyagát.        ..
Szerda este várhatóan bemutatnak egy rakás izgalmas Apple-terméket, van esély rá, hogy az iPhone premierje óta a jelenlegi lesz a legizgalmasabb event. Bár most nem lesz helyszíni tudósítónk, mint a legutóbbi iPod-bemutatókor, azért készülünk néhány csemegével az eseményre.…..
A Facebookon könnyebb nyomon követni ismerőseink közösségi életét, mint a valóságban. Egy nemrégiben készített felmérés szerint minden ötödik tinédzserben erősíti a féltékenységet az a tény, hogy könnyebben fér hozzá párja közösségi életének egyes történéseihez.A…..
Vidi Rita volt olyan kedves és megkért, hogy foglaljak állást az alábbi kérdésben:Létezik olyan, hogy “biztonságos böngésző”?Minden böngésző magát kiáltja ki legbiztonságosabbnak, ugyanakkor aki kicsit is mélyebbre lát, tudja, hogy ezek a kinyilatkoztatások sok-sok…..
Lassan fél éve nem tudja elhagyni Katart az a belga tévéproducer, akinek kinti cége kifizetési problémákba keveredett. Az ügy szövevényes, de a lényeg, hogy állítólag a belga munkatárs kintartózkodásáért kezeskedő katari férfi a kifizetési problémákat a belga csávóra…..
Pár órája egy postban jelentette be a cég, hogy a Chrome-ot operációs rendszerré erősítik. Minek egy újabb operációs rendszer? A Google érvelése egyszerű és kézenfekvő: amikor a jelenleg létező operációs rendszereket tervezték, még nem volt internet. A Google…..
A Time-Warner egy nagy kábeles szolgáltatóval karöltve olyan internetes szolgáltatás indítását tervezi, amivel a kábelszolgáltató előfizetői szabadon hozzáférnek az előfizetési csomagjukban szereplő tartalmakhoz - de csak azokhoz. Ígéretes ötlet. ..
Újabb kiegészítő szolgáltatással bővült a Twitter. A nálunk is egyre népszerűbb mikroblogon külön regisztráció nélkül oszthatunk meg dokumetumokat. A TwitDoc egyszerű és letisztult - kihagyhatatlan a csiripelők számára...
Vannak egész jó magyar szolgáltatások is, az Iwiwen és a Freemailen túl. A Miner.hu például remek olvasmányokat válogat ki a blogos tartalmak iránt érdeklődők számára, bár a keresője nem a legjobb. De a miénk...
Mivel hirtelen feltámadt a Twitter iránt az érdeklődés a magyar felhasználók körében is, itt az ideje a kapcsolódó desktopos és webes kliensek ismertetésének is. Hasznos eligazító csiripelőknek...
Nemcsak haladók és fejlesztők fognak örülni a 41 böngésző szemével látó Browsershot-nak, hanem azok is, akik eddig nem csodálkoztak még rá, hogy milyen sok böngésző van forgalomban - és hogy néha mennyire másként látják ugyanazt a weboldalt. És eltérően a többi hasonló…..
videoklipp The Trouble You're In 2008.10.31 18:43:00
Az utolsó Jamie Winchester – Hrutka Róbert-klip két narratív sémát jelenít meg: az egyikben a közönséget látjuk az együttes szemszögéből, míg a másikban az együttest a  közönségéből. Boncolásunk fontos kérdése, vajon mennyire vagyunk megvezetve a film vágása…..
Külön alkalmazás készült a Twitterhez, a Tweetube, amelyen videókat lehet nézni, de akár fel is tölthetjük rá a sajátjainkat. Vajon meddig tart a mikroblogos videóőrület?..
Egy megbízható forrásból származó tanulmány szerint a Twitter a felhasználói szokások felől nézve elég újszerű: pélául a nők is hajlandóbbak férfiakat követni, mint nőket, pedig többen vannak náluk. És az átlagfelhasználó 74 naponta publikál egy tweetet...
Aki az internetet tudatosan használja, vagyis érdeklik a különféle trendek és felhasználói preferenciák is, annak különösen érdekes lehet a Digitális Média Tények Könyve 2009 c. gyűjtemény, amely a Neo Interactive kiadványa. A könyv az elmúlt egy év változásait és…..