Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hop

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Subba Zoli, a rocker 2007.07.01 05:40:00
Na hol az a programozott szinti?! El tudná valaki magyarázni, mi az isten történik a magyar tanári karral? A hülyeség most már a feésőoktatást is elérte... Dr. Gaál Zoltán, a Pannon Egyetem leköszönő rektora nem saját béna szerzeményét adja elő, hanem egyenesen AC/DC-re…..
hop 2007.07.02 23:31:24
2 évente megrendezésre kerül a VEN, azaz Veszprémi Egyetemi Napok, ahol csapatok indulnak a diákretori kortesben. Egy hétig fordított egyetem van, a tanároknak kell azt csinálni, amit a diákok mondanak. A kampány része egy kampányfilm, ahol az is cél, hogy minél inkább a tanárok is be legyenek vonva.

Pár film található itt, bár sajnos elég szűk az archívum, csak a régiek vannak fent:
www.vekoll.vein.hu/~studio/

Amúgy, ha hasonlókat akarok, akkor ezen a képen az előző rektor van rabruhában: www.vekoll.vein.hu/~studio/ven96/don5.jpg

Itt pedig a polgármester irodájában vannak a "Rómaiak": www.vekoll.vein.hu/~studio/ven96/venhur2.jpg

Itt ismét az előző rektor oroszlánüvölt a Metro Goldwyn Mayer oroszlánja helyett: www.vekoll.vein.hu/~studio/ven96/ph1.jpg

Itt egy tanszékvezető van arabnak öltözve: www.vekoll.vein.hu/~studio/ven98/kf36.jpg

Folytathatnám...

A lényeg az, hogy a tanárok nem veszítik el a tekintélyüket attól, hogy részt vesznek ezekben a bulikban. Úgy gondolom, hogy a kommentekből látszik, hogy mindenki, aki ismeri a rektort visszaigazolta ezt. Amúgy csak azért nem rektor már, mert ahányszor a szabályzat lehetővé teszi, már megválasztották, többször már nem lehetett.

Szóval ez a video vicces, de itt így nem az.

Valószínű sokan nem tehetnék meg, hogy ilyen videót engedjenek magukról készíteni, mert hülyének néznék, de Gálzolit csak az információhiánnyal rendelkezők (pl. Subba Zsazsa) nézik hülyének. Aki ismeri, az továbbra is tiszteli, mint eddig.
Arra az esetre, ha az előrejelzésekkel szemben mégsem lenne 19 Celsius fok, már kora délután a nyakunkba keríthetjük a kockás abroszt és a fotelhoz celluxozhatjuk a távirányítót, megelőzve, hogy már a magyar akciófilm szülőatyjának is tekinthető Dögkeselyűnél belefolyjon a…..