Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zzzsf

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élt harminc évet. A Sony úgy döntött, hogy jövő márciusban megszünteti a floppy gyártását, ezzel végleg befellegzett a technológiának. Az első 3,5-ös lemezeket 1981-ben dobták piacra. Meglepő adat, de még két évvel ezelőtt is 8,5 millió darab floppyt adtak el Japánban.…..
zzzsf 2010.04.26 20:36:37
@Bachterman: elvileg ismét kell majd küldeni...
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
zzzsf 2009.09.24 17:31:25
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
zzzsf 2009.02.04 12:42:02
@mavo: nyilván működik a megoldásod, de nem túl szép, mert hisz úgy látod hogy nem neked lett címezve (ez esetben tartalomból persze kiderül). Meg a Bcc nem pont erre lett kitalálva. Na mindegy, engem ez zavar, ugyanúgy mint amikor nem töltik ki a tárgyat:)