Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovaxka

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chez DuBarry A borderline férfi 2012.03.19 17:25:00
A Facebookon van egy Nyáry Krisztián nevű úr, aki a magyar irodalom régi nagy szerelmeiről ír szép és szórakoztató posztjaiban. A minap a József Attila-Flóra-Illyés szerelmi háromszöget fogalmazta meg, Ekkor határoztam el, hogy írok a férfi borderline-okról.Hogyan mérgezhette…..
Kovaxka 2012.03.19 18:00:16
B-oldal Szerelmem, Nadeah 2011.09.06 07:00:00
Nadeah-val először anno Nouvelle Vague-videók nézegetése közben találkoztam. Majd tavaly, az A38-as adott koncerten nyűgözött le infantilizmusával, őrült táncaival és egyedi színpadi megjelenésével. Az egész koncerten a prímet a két frontlány vitte, a kurva és a félénk…..
Kovaxka 2011.10.26 09:27:51
B-oldal Dob + Basszus Live: Quimby 2010.12.03 08:00:00
Nyilván sokan nem láttátok szombat este 23 óra tájékán az M1-en a Dob + Basszus Live műsort, melynek vendége a Quimby volt. Ha érdekel, alább megtekinthető. BENNE:Quimby + Harcsa Veronika: Sehol se talállakMagam adomAjjajjaj új szöveggelMókás megjegyzések az utca…..
amcsika the only one 3 éves lettem 2010.11.29 11:48:00
igen, igen! tegnap voltam 3 éves! nagy kor ám ez! és tudjátok, hogy mi különbözteti meg a 2 évest a 3 évestől? több macskakolbászt tud megenni már tudja, hogy a lakás teljesen 3dimenziós az emberek hátát használhatja ugródeszkának hangosabban nyivákol és…..
   Volt ott néhány ruha! A pink és a fehér uralkodott. A legérdekesebb January Jones, Sandra Bullock és Olivia Wild ruhája volt. A legelőnytelenebb Drew Barrymore púderszíne és Calista Flockhart anorexiáját hangsúlyozó fehér ruhája...
A DesignPumpa első kreatív pályázatát, melynek keretében a blog új logóját kerestük, 2009. október 8-án írtuk ki, és az igazat megvallva nem sok reményt fűztünk hozzá. A terv az volt, ha senki nem jelentkezik, akkor majd néhány hét múlva, óvatosan kitöröljük a…..
amcsika the only one Eljárnak 2010.01.06 16:01:31
Kedves Mindenki! Remélem nagyon jól telt a téli szünetetek, mert nekem igen. Mindenki itt volt, annyi simizést, puszit és játszást kaptam, hogy na. De aztán sajnos ennek az egésznek vége szakadt, mert anyuciék és Klára nagynéném is elmentek. Nem baj, a nagyim és a tatám otthon…..
 5. Csoki-spagetti diétaSemmit sem szabad enni csak spagettit vagy más olasz tésztát szósszal és este egy tábla csokit. Azt a testkontroll óta tudjuk, hogy a fehérje nélküli szénhidrát nem hizlal, de ezt a menüt nem lehet sokáig bírni idegekkel és izmokkal.4. 12 napos…..
Elmentünk a dokinkhoz.Fél 5-kor, amikor indultunk már véreset pisilt Huba... Pont ettől féltem, mert a szomszéd kiskutya is ilyen tünetekkel lett beteg és nagyon rosszul volt szegényke! Nem derült ki mi volt a baja... ez még jobban aggasztott!Beérve a rendelőben elmondtam a…..
Első szörnyűség, elromlott az idő. Olyan bolond szél fúj napok óta, hogy kimenni sem merek. És hideg is van. Vissza akarom kapni a nyarat! Második szörnyűség. Itt volt az anyucikám és nem vitt magával. Valami olyasmit mondott, hogy nem készültek el a lépcsőház…..
amcsika the only one skype 2009.09.27 13:30:59
ma beszéltem anyucival skype-on! megmutattam neki az új pulcsimat!! még az ujja ugyan hiányzik, de így is nagyon szuper!      ilyen ügyesen nézek a kamerába!   puszi klára nagynéninek!! :)   //van még kép, csak kattints valamelyikre!//..
a szép macikák meginvitáltak minket egy új játékra! 5 olyan dolgot illetve érzést kell leírni amit szeretek!!…..
Kovaxka 2009.08.29 22:52:50
Mindenki csomagol és utazik, és a végén engem is összecsomagoltak és beletettek a kocsiba és elutaztam, na hová is? Nem, nem egyenesen. Először csak Székesfehérvárra. Ott találkoztam a nagyimmal, és mindhárman, anyuci, nagyi és én, elmentünk fagylaltozni. Én is kaptam…..
amcsika the only one nyaralás 2009.06.17 20:59:31
Képzeljétek, a múltkor sétálás közben találkoztam egy cicával a szomszéd házból. Utánam jött, és összeszimatoltunk. De azért félt is tőlem, meg én is őtőle, így jól lefújkodtam. Mandulát már egyáltalán nem, csak kicsit, néha, amikor nem bírja a tempót. Amikor két…..
a blogtalálkozó óta elég sok minden történt velem!elköltöztünk a nagyerkélyes házból a vörcsibe! elhoztuk az összes cuccunkat. anyuci azt mondta, hogy azért mert anyuci pasija már nem anyuci pasija többet. na mindegy... az ő dolguk!azóta a kedvenc időtöltésem a bőröndökön…..
Kovaxka 2009.06.14 23:39:26
Már újra a nagyi kengurucicája vagyok, de még nem akarok tudomást venni erről a tényről. Mandulával továbbra is nagyon jó verekedni, és mindenkit megfújkodni és megmorogni. De azért jól megvagyok, Mandula elől megeszem azt a kaját is, amit otthon meg sem kóstolnék. Voltam…..
amcsika the only one blogtali 2009.06.08 19:10:00
kedvesek, hát ez szuper volt! 6-án voltunk veresegyházán anyucival meg klára nagynénivel és találkoztunk a szép macikákkal, ancikával, apcikával, kovaxkával és kovaxka fiával. így hatan 120 macit regisztáltak a teddy bear piknic-en! bár mi csak 7 macit tudtunk vinni, de a szép…..
már nem kell sokat aludni, hogy találkozzunk! június 6-án veresegyházán tartják a "teddy bear picnic"-et, ahol világrekor kísérlet is lesz! mindenki max. 20 plüss macival nevezhet, akiket lefényképeznek, és regisztrálnak. egy a lényeg, hogy 33.574 mackónál több legyen,…..
amcsika the only one május 1. 2009.05.01 17:19:00
mivel ma munkaszüneti nap van, összejöttünk a barátokkal egy leültünk egy nagy fa alá!  ha szeretnéd, innen le is tudod tölteni!..
a szép macicsalád ancikája meginvitálta anyucit egy új játékra! egy scrapbookos játékra! 1. Mutatsd meg az elsőként készült alkotásodat. 2. Írj pár sort a scraphez fűződő érzéseidről, gondolataidról, mióta csinálod, stb. 3. Add tovább a játékot az általad…..
 a hétvégén egy igazi szfinx cica wellness volt nálunk. anyuci megfürdetett, kaptam balzsamot is. kitisztította a fülemet, a szememet, levágta a körmeimet, sőt még parfümöt is kaptam! és képzeljétek, nagyon szeretem ám a parfümöt! oda szoktam dörgölőzni az oldalához, és…..
anyucival nagyon ráértünk a húsvéti szünetben, ezért mi is csináltunk egy scrapbook-ot! találtunk egy oldalt, ahonnan nem kell semmit letölteni, hanem ott az oldalon rögtön meg lehet csinálni. már van is saját albumom, és ezt csináltam:  tudom, hogy még nem olyan tökéletes,…..
Szemezgettem néhány fotót, milyen is volt az én 2008-as évem...     Rengeteget játszottam Lucával!           No meg Sárival is életreszóló barátságot…..
amcsika the only one tavaszi séta 2009.03.27 21:59:00
olyan jó idő volt nálunk! sütött a nap, friss és új illatok szálltak mindenfelől! sőt, még a madarak is máshogy csiripeltek... egészen felkeltették az érdeklődésemet!!!! lehet, hogy tavasz lesz nemsokára??     amit lehetett, azt megszimatoltam...      …..
egy csomó képet töltöttem fel egy képnézegetős oldalra!időrenben raktam fel őket... egyenlőre 2008.01.25-től 2008.04.28-ig, albumokba rendezve!!! ÉÉÉÉSSSSSSSfelkerültem a "featured in pets" gyűjteménybe!!! illetve én lettem ma: POTD in pets!!! a PHOTO OF THE…..