Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flegmat!c

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ilyen sorsolás kiváló alkalom, hogy mindenki elővezesse épp aktuális összeesküvés elméletét, mármint, hogy az épp aktuális kedvence milyen sorozatos csalások után keveredett össze már a 16 között a verseny 31. kiemeltjével. Akiről mindenki tudja, hogy valójában sokkal de…..
Az Eurosport most ünnepli 20. szülinapját, így mi a blogon egy kis visszatekintéssel emlékezünk meg a jeles alkalomról. Nézzük kik nyerték a 20 évvel ezelőtti Grand Slam tornákat, kik voltak a világ legjobbjai, és hogy mennyi idősek voltak akkor a világ mostani legjobbjai. (Az…..
flegmat!c 2009.05.21 21:53:38
@szpetra: Ez jó volt! Ezen jót röhögtem. :DDD
De amúgy @kerzso: Ez hogy jött ide??? Ezt nem igazán értem. :S
Kezdjük a mieinkkel, mert itt ugye mi is érdekeltek voltunk. Sem Marosi Kati, sem Arn Gréta nem jutott túl az első fordulón. Mondjuk ez abszolút megfelel a papírformának, hiszen Gréta az ötödik kiemelt Dubois-val játszott, míg Kati a német Schruffal, aki volt már 52. is. Gréta…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Pech 2009.05.18 19:59:00
Arn Gréta feljutott Varsóban a főtáblára, amihez ezúton is gratulálunk, ott azonban nem járt szerencsével. Már ami a sorsolást illeti. Mert játszani csak holnap fog. Reggel még úgy tűnt, hogy a kvalisok közül egy nagyon pórul jár, mert az első kiemelt Wozniackit kapja, egy meg…..
flegmat!c 2009.05.19 10:55:42
Szóval a kamiont Novak Djokovicnak és Roger Federernek hívják. Együtt. Ketten együtt megverték Rafát. Nadal nagyon fáradtan mozgott, pontatlan volt, szerintem mentálisan is kimerítette őt a tegnapi meccs. Roger meg kihasználta. Mondjuk, azért ez nem kevés ám, hiszen egyfelől…..
flegmat!c 2009.05.17 18:34:14
Szóval akkor Melbourne után ismét. Nem nagyon voltunk hozzászokva az elmúlt években ilyen hosszú szünetekhez. Némi túlzással szinte minden döntőt ők játszottak. Mondjuk Nadal azért idén is ott volt a randikon, csak Roger mondta le őket rendre az utolsó pillanatban. Most meg…..
flegmat!c 2009.05.17 12:35:36
Picit megkésve, de 8 órán belül, boldog szülinapot Andy! Persze sejtjük, hogy a köszöntés nem vigasztal most téged, de ez Delpo sara, aki volt olyan galád, hogy a szülinapodon győzzön le...
Az a helyzet, hogy Áginak simán megvan a játéka ahhoz, hogy megverje Améliet salakon. Csakhogy ezt most mindössze egy szettig láthattuk. Uána lerövidült, passzívvá vált és senki sem volt, aki ezt megmondja neki. Mauresmo -Szávay 5/7 6/1 6/1..
Azért csak van valami jó is abban, hogy a franciák alá tartozunk:) Pénteken 13 órától Szávay Ági-Amélie Mauresmo negyeddöntő élőben az Eurosporton!..
flegmat!c 2009.05.15 11:15:06
@Mlada Bosna: Szurkolhatsz felőlünk a kazah különítménynek is. Mkinek szíve joga annak és azért szurkolni akinek és amiért akar...
Ha magyar akkor azért, ha a játéka miatt akkor azért és ha azért szurkolnak vkinek mert úgy fennhordja az orrát, h egy buszra fel sem tudna szállni, mert beütné az ajtó tetejébe, akkor azért (amúgy itt miss Sharapovára gondoltam, ha már az oroszoknál tartunk).
Meg eleve mi ez a hülyeség már, hogy "kötelességszerű szurkolás"??? Agyrém egyszerűen! :SSS
Szóval nem értem mi ez az idióta komment (jobb szót sajnos erre nem találtam). :S
Pedig nem örültünk, amikor ránéztünk a madridi táblára. Flavia Penetta jó formában van, jó salakon.Csak ma éppen Ági jobb volt. És jobban harcolt. Ez utóbbi talán a legfontosabb, hiszen újabb fordulatos, háromszettes mérkőzést nyert meg. Aravane Rezai jön a következő…..
flegmat!c 2009.05.10 19:51:04
A l'Equipe szerint a doppingvétséget a Francia Tenisz Szövetség is megerősítette, úgy tudják egy akkreditált laboratóriumban a megengedett érték közel háromszorosát mérték. Richard nem járult hozzá, hogy hajmintát vegyenek tőle. Ebből azt is meg lehetett volna állapítani,…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Grat 2009.04.29 11:34:00
Nem néztem utána pontosan, hogy mikor fordult elő utoljára, hogy két magyar teniszező is nyerni tudott egy napon.Tegnap viszont igen.Ági döntő szett tie-breakben verte Sugiyamát, ami meglepő fordulatot sejtet, míg Czink Melinda lassan megszokott első fordulós győzelmét hozta…..
Olvasgatva Bud Collins könyvét, a History of Tennis című kötelező olvasmányt (majdnem 800 A4-es oldal...), jókat nevetgéltünk, helyenként pedig nagyokat csodálkoztunk a teniszezők eredeti, anyakönyvezett nevein, mint a Jóbarátok, mikor kiderült, hogy Chandler Muriel Bing. Tudjátok…..