Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fenyo5

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődött a tavaszi szezon, az őszi rengeteg döntetlenünk miatt sajnos sok-sok év után újra csak a C ligában. Erős mezőny gyűlt össze, nem lesz egyszerű visszajutni, de egyértelműen ez a cél. Csapatunk elég masszívnak tűnik idén, az első meccsen a jó erőkből álló,…..
fenyo5 2012.03.06 20:26:36
Jó nevű ellenfelünk ellen az év eddigi legjobb játékát nyújtva magabiztos győzelmet arattunk. Kezdőcsapat: Tunkli - Fenyő, YNWA - Macsinka, TamássyCserék: Ákos, Bence, GanterGólszerzők: ??? (kommentbe pls :D)Tamássy (3), Macsinka, Bence, Ganter, Fenyő, YNWA..
Legalább 3 góllal kellett volna nyernünk, botrány volt, amit a kapu előtt műveltünk...Gólszerzők: Fenyő, Tibi, Andris..
farkast Tippmix 2010.12.10 08:30:15
Jelentkezem!   Továbbra is egy vacsorát lehet nyerni, amihez nem kell mást tenni, mint 4 különböző bejegyzésemre 300 karakterben reagálni az írástól számított 168 órán belül. Most ezzel kapcsolatban én írom le a tippemet. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz több…..
fenyo5 2010.12.10 09:49:07
Először is nagyon jó a blog, az első bejegyzés óta rendszeresen olvasom. Rólad készült Mikulás fotó ugye nem ez volt:
www.napiszar.com/wp-content/uploads/2010/12/T%C3%A9lap%C3%B3.jpeg
????
Amúgy a 20 megyére a tippem a bajnoki cím, tehát az A) eset, mi meg amíg ti Nyírségben lövöldözitek a gólokat, addig a Kerékben próbálunk meg gurítani néhányat a Favágók nevű formációnak!!!
Hajrá!!!!
farkast Újra itt van... 2010.06.06 11:59:00
Jelentkezem!   Igen bármennyire is hihetetlen én vagyok az. Egy kicsit elhanyagoltam a blogom és lehetne kifogásokat is keresni,bár semmi értelme. Inkább arról írnék,hogy páran megjegyezték,hogy rég írtam és ez nagyon jól esett…   Ami pedig a jövőt illeti: azt…..
farkast Start a névnapon 2010.04.14 20:19:47
Szép estét!Gondoltam meglepem magam a névnapomon egy bloggal (meg talán az olvasókat is). Egyszer már próbálkoztam,de az nem volt túl hosszú életű. Talán most másképpen lesz.Elsőként köszönöm mindenkinek,aki megemlékezett rólam a mai napon. Kaptam sms-t,amikre csak azért nem…..
Csodálatos mérkőzésen történelmet írt csapatunk (bár az sajnálatos, hogy nem pálinkát.. már csapatunk.) Több rekordot is egészen biztosan megdöntöttünk, nem is tudom hol kezdjem eme remek eseményeket.Talán az elején.Már a 4. másodpercben megszereztük a vezetést és ez…..
Májmedence FC Figyelem teszt 2010.03.11 01:46:00
Hány passz látható a videón a fehér csapat részéről?   ..
fenyo5 2010.03.11 10:06:04
Hosszú ideig úgy tűnt maradhatunk mégis az első osztályban, de a legeslegutolsó pillanatban befutott az utolsó feljutó nevezése is, szóval idén B liga a menü.Az étlap elsőnek a Fiatal Bokákat hozta szembe, akik ellen a látszat ellenére nem volt egyszerű meccsünk. Vagy inkább…..
Kiestünk.Foghatnám a Fehérvárra, hogy 1 kikúrt gólt nem voltak képesek gurítani a Viaknak, de összességében megérdemelték ők is a bentmaradást, egymás után elverni a Turkászokat és a Fehérvárt is, nemlehet véletlen. Grat nekik a bentmaradáshoz!A mi meccsünkről sok jót…..
Nadehát egy klubcsapatnak hogylegyen esélye egy nemzeti válogatott ellen? :PHihetetlenül idegesen, pontatlanul játszottuk, teljesen érthetetlen. Ők meg a mi taktikánkat vitték tökélyre, visszaálltak, hátul nyugodtan passzolgatva kicsaltak minket, és onnan villámgyorsan, egy az egyben…..
A Dinamo kérésére holnap nem lesz meccs!Az új időpont: November 17. November 18. 18:00 JÁG-Aréna..
Igazi vérbeli kiesési rangadón fogadtuk 5 forduló után 3 ponttal állva, az 1 pontos Zsírfekát. Tudtuk ha akarunk valamit a bentmaradás témájában alkotni, akkor kötelező a győzelem.. (Annak ellenére, hogy nemtudom elégszer hangsúlyozni, hogy már túlvagyunk a tavaszi legjobb 3…..
Sarkvidéki időjárásban semmi sem sikerült, így sajnos szomorú vereséget szenvedtünk.Külön zavaró, hogy magasan mi kaptuk idén eddig a ligában a legtöbb gólt, pedig mindig alap volt a jó védekezés, ezen sürgősen javítanunk kell..Kezdőcsapat: Maky - Kurucz, YNWA - Fenyő,…..
Azthiszem bátran kijelenthetjük, hogy a Torpedo Vodka az eddigi legerősebb csapat akik ellen pályára léptünk (Talán a 2 évvel ezelőtti Futsal BL Budapesti Selejtező Tornán játszottunk az egyik csoportmeccsen erősebb ellenféllel.)Igazából esélyünk sem volt a pontszerzésre, főleg…..
fenyo5 2009.10.10 15:14:43
@Macsinka: Áron...
(csak olyan 5éve)
Hatalmas meccset játszottunk a mumus Armada ellen, és a szívünket is kitéve, óriási küzdelemben végül hősi halált halt halandó hadseregünk (csak h alliteráljon).Ahogy egy kaptafakommentátor mondaná, "ismerkedéssel" kezdett a két csapat, már az elején feltűnt, hogy nem…..
fenyo5 2009.09.30 22:44:49
Dávid és Góliát csatája.. és nem mi voltunk Góliát (kivételesen. :D)Ellenfelünk elég hosszú dicsőséglistával érkezett, az előző két Lágymányosi Bajnokság bronzérmese, háromszoros Közgáz Liga Első Osztály bajnoka, és az Universitas országos 4. hely sem mutathat csúnyán…..
Májmedence FC Azt a rohadt élet. 2009.09.13 00:57:00
Najó ezt bekell tennem ide is, NST-n láttam az imént. Én ekkora gecinagy tahó buzeráns faszkalapot még nemláttam. Még Owen tettét is elhomályosítja, amit nehezen gondoltam volna. faszkorbács...
fenyo5 2009.09.14 01:05:40
...és kezdődik a szezon végre :DNem is pöcsölünk sokat, még jó hogy tegnap éjjel ránéztem a Villanyfényes honlapjára, hisz ott virított, hogy szerdán meccs! A keret egyelőre még bizonytalan, de a hírek szerint elég erős lesz. Erre utal, hogy szerdán két volt NB 1-es játékos…..
Zakopanei kalandozások Lakás 2009.06.04 14:17:00
 Csom csak annyit említett, hogy pakolásztam. Ma kérem (06.03.) fürdőszobát festettem, majd megálmodtam, hova milyen szekrény és hova kerül az említett helységbe, és vázoltam terveimet az Emberemnek. Ennek eredményeképen megtanultunk csavarokat behajtani a legextrémebb helyekre…..
Májmedence FC Daninak 2009.05.29 02:33:00
Szerintem ha nemlennének egyetemek, youtube sem lenne. én legalábbis mindig tanulás helyett nézem.. :D Egy kis válogatás Falcao mestertől, őszre minden csapattagnak legalább egyet ezek közül tudnia kell, különben áll egy kör sört! Daninak az összeset kell tudnia a Palota meccs…..