Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cserpi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vasárnap reggel a szüleim azt mondták, hogy menjünk ki a kertbe, mert járt nálunk valami Nyuszi.   A kertbe menés gondolatát élénken támogattam – ha odahozzák a cipőmet, már tudom, hogy mi következik, és szimpátiatüntetést tartok –, de ezzel a…..
 Mostanában nem járunk Ringatóra. Ennek több oka is van. Az egyik az oltásom. A Ringató ugyanis ugyanazon a napon van, mint a védőnői tanácsadás, ahol az oltást szokták kapni a gyerekek. Mi pedig kénytelenek voltunk heteken át vadászni a pneumococcus-oltásra. Ez az az…..
  Tegnap megint kitaláltam valamit, amitől a szüleim visítoztak és összeölelgettek. A szőnyegen játszottam éppen, felvettem a földről a másik műanyag cicát; nem azt, amelyik a gepárd, hanem amelyikről nem tudják eldönteni, voltaképpen milyen állat. Anyuék jobb híján…..
Úgy néz ki, emberek, nyolc és fél hónaposan lassan megtanulok nap közben aludni.Eddig ez a tudományterület meglehetősen távol állt tőlem. Legendás ordítozásaim valószínűleg nagyrészt erre voltak visszavezethetőek; mármint arra, hogy nappal képtelen voltam rendesen kialudni…..