Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoeanyu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először írni akartam róla, aztán mégse, majd írtak róla mások, és megint mások máshogyan, és most már nekem is kell.  Egy társadalom éretlenségét jól tükrözi, ha egy nyilvánvalóan lelki-szellemi nyomoroncon jóízűen élcelődik. Nem az a kérdés, hogy Szepesi Niki…..
Zoeanyu 2013.06.12 19:19:17
@agent scully: sok olyan esetről hallottam, olvastam, hogy titkolják az áldozatok, nem beszélnek róla senkinek, levezették a hozzáértők ezek pszichikai okait, ésatöbbi... ámde, ebből sztorizni később nem dívik, legalábbis nálam nem. Arról nem is beszélve, hogy nyíltan leírni, sőt továbbmegyek, interjúban közölni, hogy márpedig ő betegesen a szex megszállottja és az is volt mindig és igenis bevallja, hogy kereste az alkalmakat, a férfiakat, néha bárkit, bármikor.. had ne higgyem el neki feltétel nélkül, hogy molesztálták. Ha és amennyiben előbb molesztálták és utána lett szex-függő, akkor kijelenthetjük, hogy beteg. Akkor is pocsék jellemre vall leírni... :) Ilyen alapon sajnos nagyon sok nő írhatna könyvet arról, hogy molesztálták. Bár valószínűleg ők nem feküdtek össze híres emberekkel, sőt még lehet az is, hogy a szex terén gátlásaik vannak, voltak, netán kikezelték őket,...
Zoeanyu 2013.06.12 19:26:13
@cozumel: csak más az indíttatás a molesztálás X év elteltével való bevallásánál az általad említett férfiaknál, és más Sz.N.-nél. Mellesleg ezek statisztikai adatok és ne feledjük, hogy férfiakról van szó, gondolj csak bele, hogy mennyivel másabb, ha egy fiút egy férfi zaklat, ha csak a testiséget nézed! Nem mondom, hogy lelkileg más, vagy nehezebb, mert nem is tudhatom... Mindenesetre azt elérte Niki, hogy beszélünk róla :)
Zoeanyu 2013.06.12 19:34:02
@cozumel: leírtad/leírtuk a nevét... a postban is, a könyve kapcsán az emberek reakciója a téma... ha mást nem, véleményeket és azok különbségeit "kirobbantotta" :)