Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J. T. Hanson

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
otthon a világ végén re-type 2010.06.25 19:40:51
ez a harmadik. amikor két éve abbahagytam, azt hittem, többet nem kezdem újra. tévedtem. mindig történik valami, ami miatt az ember ezt veszi elő, mert ez a legalkalmasabb, hogy elmondja. nincs benne tárgy, észrevetted, örülsz. én annyira nem, mert most ilyen időket élek. nem az…..
Most egy őszinte vallomással tartozom mindenkinek. Az utóbbi napokban valahogy nem jött össze az írás, egyszerűen képtelen voltam rá. Ami a leg durvább, hogy eszméletlen időzavarban vagyok jelenleg. Nem tudtam milyen nap van, általában azt se, hogy hány óra éppen. Valahogy…..
A világ nem létezne a konkurencia nélkül. Ezt bár tudjuk. Mióta megjelent a Windows Phone 7 neve a piacon, mindenki valami teljesen újat és teljesen mást vár. A Microsoft természetesen az Apple termékeinek utánozását próbálja felülmúlni, sok részben, viszont ez nem sikerül neki.…..
Lassan végre azon kaphatom magam, hogy egy újabb hét eltelt. (Hála égnek!) Közben elfilóztam nagyon, hogy már csak április (aminek felét külföldön tartózkodom majd), és csak május van, amit végig kell csinálni. Az utolsó 1,5 hétre pedig majd júniusban kitalálok valamit. Észre…..
Valamiért ez a téma még kimaradt, én jelentkezem legkésőbb ezzel. Talán azért, mert túl sokrétű fogalmazásba kéne esnem. Egyéb kisebb-nagyobb utalásaim már kifejtettem sok-sok írásomban, de még sosem foglaltam össze azt, amit egyszerre gondolok és keresek az ideális sráccal…..
 Egyszerűen kiakadok rajtuk. Most már kezdem úgy érezni, az összes 30+ feletti ember vagy nagyon hiányosan lát, vagy nem tud olvasni, vagy súlyosan indokolt módon folytonos szemüvegviselésre kell h ítéltessék. Hiszen valószínűleg külön szemüveg kéne ahhoz, hogy az…..
Popov alkotott…: Buszoztam megint, s kezdetben alapból egészen rossz kedvem volt. Elmélyülten hallgattam a zenét, mire a szomszéd településen felszállt egy helyes pasi… Olyan 10/7 volt értékrendben. Saccoltam, körülbelül 17-18 éves, magas, rövid fekete hajú, s barna…..
J. T. Hanson 2010.01.29 19:36:28
Egy rövid sztori, mely SVikonak kifejezetten kedvez. Szorgalmasan gyűjtögeti a „cikis-válogatásait” ahol remek sztorikat lehet olvasni. Ennek hatására én is elgondolkodtam életem legcikibb pillanatain, s beugrott most is még egy. Tavaly a volt barátommal vásárolunk a…..