Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujzeva

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-bArnEy- Hollandiában Ismét! 2009.05.12 12:24:21
 Ismét itt vagyunk hollandiában!A szervezés pompás... Ide jöttünk 1750km... meló az nincs:PMeglátjukLehet lesz belőle valami.....
-bArnEy- Hollandiában 48. nap 2009.03.09 11:52:00
 Tegnap ünnepelte a blogom a 48. napját...Ez azért érdekes mert alapból 48 oszlopos osztásban tudom megtekinteni a statisztikátAz oldal indulása óta elés sokan rámtaláltak, volt eredménye is, most megosztanám ezeket a statisztikákat :D Ami még érdekesebb...A…..
 Itt a március, tavaszias hangulat, csak épp a munkánk nincs biztosítva...Ismét csak várunk (kicsit unalmas nem?)A legutóbbi értesülések szerint Március közepén 300 spártai katona magyar csőszerelő és lakatos kell, hogy védje a Thermopülai szorost magyarok…..
Az ezelőtti poszthoz kaptam egy kommentet... bárki elolvashatja.Az Úriember Hollandiába készül a Gemar-hoz és érdeklődött a munkákkal és munkával kapcsolatban. Természetesen nem aláztam le a céget, hisz ledolgoztam náluk 1 évet és hát be kell vallanom akkor nagyon…..
             Néhány napja elszaporodtak az MSN-spamek. Fertőzött gép (pórul járt felhasználó) : A felhasználót "kidobja" az MSN azzal a szöveggel, hogy Ön bejelentkezett egy másik számítógépen... Beszélgetőpartner: A következő…..
ujzeva 2009.02.16 19:27:06
Ez az egy pozitívuma annak, hogy itthon vagyok!Sokmindenkinek kell a segítségem... Én meg szivesen segítek:D:D:DMa mamánál vizsgálgattam a WC-tartályt, régi már és nem igazán akar elzárni tehát úgy határoztunk, hogy jövő hétfőn lecseréljük!Tegnap a cimbinek néztem rá a…..
ujzeva 2009.02.10 20:20:32
A sok nyavajgás után egy kis érdekesség... Most találtam rá 1 tuti kis videora: Remélem tetszeni fog:D    ..