Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nóris

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval a kamiont Novak Djokovicnak és Roger Federernek hívják. Együtt. Ketten együtt megverték Rafát. Nadal nagyon fáradtan mozgott, pontatlan volt, szerintem mentálisan is kimerítette őt a tegnapi meccs. Roger meg kihasználta. Mondjuk, azért ez nem kevés ám, hiszen egyfelől…..
Nóris 2009.05.17 21:35:28
@attila19840423: Érdekes amit írsz. Nem tudom végigolvastad-e az előtted szólokat egytől egyig. Én igen. És elárulok neked valamit: a hozzászólok nagyrésze nem Nadalt menti, hanem Federert dicséri... még az is, aki nem Fednek drukkolt... senki nem mentegeti Nadalt, csak mondjuk, hogy baromi nagy része volt Nolenak abban, hogy ma Nadal nem tudott agresszívabb lenni. Senki nem akarja elvenni az érdemet Rogertől.
Amúgy ez a blog arra jött létre, hogy megoszthassuk egymással a véleményünket. Ha jól tudom szabad véleménynyilvánítás van. Akkor miért érzed jogtalannak, hogy Nadalt is szeretjük és Federert is?
Ha ennyire nem tetszik ez az oldal és a szerkesztői, akkor miért jársz ide? Ja és elárulom: senki nem mondta, hogy ennek a blognak pártatlannak kell lennie. Mindenkinek meg lehet és van is a véleménye, Gábornak és Petrának is. A többségnek tetszik is. Ha neked nem, vedd tudomásul, és ne látogasd a blogunkat. Nincs szüksége senkinek a kultúrálatlan véleményedre.
Végső soron fura ezt leírni egy olyan meccs után, amelyik jó példa lenne akár arra is, hogy nem az. Hiszen Nole csak eljutott három meccslabdáig, sőt megengedem, jobban is játszott, mint Rafa, mi több, talán még erővel is jobban bírta a végét. Ezt pedig talán soha nem gondoltam…..
Az iskolában nem tűntem különösebben okosnak, na de a teniszpályán!Andy Murray..
Érdekes, hogy a Djoko-Verda párharcban a szerbet tartják esélytelenebbnek a bukmékerek, talán mert tegnap három szettre volt szüksége, és később is fejezte be a meccsét. De mi tudjuk, hogy ez csak az eső miatt volt, így Gábor szerint bármennyire is jó salakon Verda, Nole fog nyerni…..
Ana azért nagyon sokat segített nekünk a harmadik szettben, de attól ez még óriási győzelem! Az, hogy három szettes meccset megnyert, hogy a második elbukott szett után mégis nyerni tudott, hogy egy önbizalmát újra visszanyerő, Indian Wellsben döntőt játszó Anát győzött le,…..
Gábor beharangozója úgy gondolom önmagában is elegendő az érdeklődés felkeltésére, de mivel embertelen időpontban kezdődik a meccs (hajnali fél 4), azoknak, akik holnap dolgozni vagy suliba mennek, lehet, hogy kell valami extra motiváció, hogy beállítsák az órát fél négyre.…..
Ha már ilyen felhevült lett ma a blog, akkor vágjunk vissza némi hasizommal. Elnézést kérek mindenkitől, aki szerint túlzásba viszem Nandót. Bár még senki sem panaszkodott. Talán most se fogtok.  ..
Azt hiszem, sokkal jobb játékos vagyok, mint ahogyan mostanában játszom.Azt hiszem, sokkal jobb játékos lehetek, mint amilyen valaha voltam.De azt hiszem, amíg nem leszek boldog, addig biztosan nem leszek az.Andrei Medvedev (2001) ..
... pontosan egy évvel ezelőtt Donald Young a Delray Beach-i torna első fordulójában kihajította az ütőjét a stadionból. Amer Delic-csel játszott, az első szett rövidítésében 5-0-ra vezetett, mégis bukta a játszmát (majd később a meccset is). Dühében eldobta az ütőjét, ami…..
Ezzel még tartoztam csajok, amiért velünk éjszakáztatok. Most csak olyan kis kedves képek jönnek, semmi félmeztelenség, de lesz majd olyan is, ne aggódjatok. Ja, és Fernando többszöri előfordulása pusztán a véletlen műve :)..