Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meira

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudok szó nélkül elmenni a hajnali Oscar-díj kiosztó, és természetesen az eseményen megjelent sztárok ruhái mellett - így az eheti hétfői körkérdésnek ez az apropója.A legjobb Oscar ruha: Freida Pinto szárikat idéző indiai hatású John Galliano ruhája álomszerűen csodás…..
Csak szuperlativuszokban tudnék az indiai színésznőről (istennőről?) beszélni. Aishwarya Rai egyszerűen tökéletesen néz ki ebben a lágy esésű Alberta Ferretti estélyiben - egy ilyen ruhát egyébként minden nő megérdemelne... -; nagyon szép a sminkje is, különösen a rúzsa…..
Egyre jobban kedvelem Katy Perryt - merész és játékos, kicsit furák a ruhái, de összességében mindig jól van összerakva, minden furaságával együtt harmonikus a megjelenése. Az új frizurája is tetszik (és a második képen szerintem borzasztóan hasonlít Marion…..
Se mentség, se magyarázat. ..
Eva Karen Millen, Victoria pedig Dolce&Gabbana ruhában (a cipőjük YSL Trib Two). Longoria ruhája jobban tetszik, Mrs. Beckhamé egy kicsit túl strukturált az én ízlésemnek, de az összhatásban az utóbbi viszi a pálmát.  ..
A két színésznő a Bride Wars című új vígjáték bemutatóján. csinosak, hozták a szokott formájukat. Hathaway haja nagyon tetszik, de nem tudom eldönteni, hogy illik-e hozzá - ez a retrós frizura (szerintem ő ehhez túl "jókislányos"). Kate Hudsont találtam csak meg, ő…..
Drága olvasók, segítsetek nekem valami krtiziálnivalót találni Penelope Cruz megjelenésében. Nekem ugyanis nem megy :-Dközmegegyezéssel: 8/10 ..
Ok, akkor nyugodt szívvel bevallhatom, máris sikerült megunnom az Obamák körüli felhajtást - annak ellenére, hogy biztos, hogy néhány napig, amíg tartanak a "mézeshetek", minden velük lesz tele. Természetesen továbbra is kíváncsi vagyok Michelle Obama öltözködésére,…..
Szellős, szexis, stílusos.Forrás: Dlisted ..
Valaki szólhatott volna a szépséges Jessicának, hogy öltözzön fel rendesen. Ez a nadrágkosztüm (Dolce&Gabanna) ugyanis úgy néz ki, mint egy pizsama, és ilyenben azért nem nagyon illik megjelenni egy premieren...3/10 ..
Csecsebecse Íme, a nő! 2009.01.30 08:30:39
Ines de la Fressange, az egyik legelső szupermodell, a nyolcvanas évek bemutatóinak sztárja 51 évesen vonult végig Jean Paul Gaultier kifutóján - bizonyítva ezzel, hogy nem csak a húszéves, szupervékony modelleknek van létjogosultsága a divat világában... ..
Nem friss a kép, de Shakira ebben az élénk smaragdzöld (fűzöld?) Oscar de la Renta ruhában egyszerűen csodás. Igaz, a haja meg a sminkje nekem lehetne egy kicsit elegánsabb, de a ruha miatt mégis közelebb van a tökéleteshez, mint a közepeshez.9/10 ..