Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rep

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A REPÜLÉS SZELLEME Nemzetközi Repülőfilm Fesztiválon az Aranyoszkár díjat az Adrenaline and Turbulence című dokumentumfilm nyerte. “A siklóernyős műrepülés számomra három dimenziós tánc. Amikor sebességet gyűjtök egy manőverhez, akkor életem legtudatosabb és legszebb…..
Nyihaaa, nem úgy van az, mondhatnánk, hogy simán hülyét csinálunk magunkból egy soproni koppintással...de hát, aki vállalja, az arzoskodjék. Jelen esetben Hagyó maestro főpolgmest helyettes...nézzétek a buszsofőrt. ..
       Mascher Róbert Héjjájával és MiG-21UTI-jával                       Fehér Irén - Madárfelhők; akrill, vászon, 95 x 102 cm, 2009…..
A repülés szelleme Új kiírás 2009.03.01 16:02:00
    A világban nagyon kevés példa van önálló nemzetközi repülőfilm bemutatóra, fesztiválra, noha ezek a filmalkotások a repülés és kor életérzésének felfedezésén, megismerésén túl egyedülálló esztétikai élményt is hordoznak.   A REPÜLÉS SZELLEME…..
A Wasárnapi Művész Piac 2006-ban azért jött létre, hogy a mindennapokban használható művészet jegyében az alkotó és a közönség minél közelebb kerüljön egymáshoz, valamint fórumot teremtsen az elérhető, egyedi, aktuális és színvonalas iparművészeti tárgyaknak. A havonta…..
A repülés szelleme Meghívó 2009.02.26 03:19:00
  ..