Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drz

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ó jaj, szegény, szegény Ford F150! A Dodge Ram-ben pedig mennyire bíztunk... Aztán gondoltuk, hogy na majd a Silverado! És a végén mi mással lazíthatnának, mint egy Ford Pinto vontatásával fejtetőn? Úgy látszik, vissza kell hozni az amerikai autós találkozók műsorába a…..
Az amerikai V8-as dögökről való ábrándozást nem törheti derékba semmi. Még az sem, hogy az ember megvette első amerikai V8-as dögjét – még szép, hogy nem! Elvégre mi van, ha bekövetkezik az a valószínűtlen eset, hogy összetöröm, azzal a még valószerűtlenebb…..
drz 2009.12.06 16:54:23
@Bockó:
vicces, hogy olyanok akiknek fogalmuk sincs miről beszélnek, csacsognak ide-oda-nem mellesleg pufogtassunk még el egy -két sablon dumát a hosszú péniszről, meg a mögé kötött benzinkútról.cö. ezt a marhaságot hallgatom 15 éve olyanoktól akik a közelébe sem voltak még ilyesminek.
meg tudsz tőle kímélni?
drz 2009.12.06 19:29:29
@Bockó: még sohasem néztek nagyképű idiótának. szeretek vele közlekedni a városban, mert előzékenyek az emberek . van, hogy beintegetnek az ablakon, megdicsérik, milyen szép öreg autó.

persze, lehet, hogy veled még nem futottam össze.
mert olyankor pont az olyanok világát mint a tiéd tudom kikapcsolni, akik a kis racionális világukba akarnak kényszeríteni azzal a begyöpösödött világnézettel, melynek a praktikum és a olcsó áll a középpontjában. persze, nekem nagy kedvencem az a manta is, és egy jó 02-es bmw is csodajó dolog, dehát azok is biztos szarok, nem?
nem azzal van gondom, hogy nem teccik -mert olyan van. a probléma, hogy arra sem vagy képes, hogy valami értékelhető indokot tudj felhozni, csak kekeckedsz.

szánalmas egy faszi vagy, s csak sajnálni tudlak, mert a saját korlátaid között vergődve ontod a hülyeséget korlátlanul, miközben feszt azzal vagy elfoglalva, hogy nekem vajon mekkora a brém.
drz 2009.12.06 21:55:37
@Bockó: és lám, megint olyasmiről beszélsz, amiről fogalmad sincs.

sebaj. csináld csak.végül is még szórakoztató is, ahogy küzdesz a nagy gonosz fene tudja mi ellen.
keményebb vagy mint a greenpeace.egyszemélyes ökohadsereg, kinek az zászlaján természetesen az én mocskos gyilkos veteránom van feltűzve, mind a 2000 kilométeres évi futásteljesítményével.
szánalmas vagy, na.
Belsőség Megjöttek a könyveim 2009.06.23 17:15:00
Mi van, kaptál egy új latex búslakodót? – kérdezte Pista, és nem is tudta, milyen közel járt a perverz igazsághoz. Ha nem is dominaszett, de majdnem: izomautó-szakirodalom.Mióta megvettem a Cougart, egy kicsit vehemensebbé vált érdeklődésem a klasszikus izomautók iránt.…..
drz 2009.06.24 17:33:26
@Dennis01: azért csendesen megjegyezném, hogy azt a könyvet főleg a képek miatt érdemes kézbe venni.

a rossz fordítás és átszámítások minden más szempontból használhatatlanná teszik a könyvet.
Belsőség Real rods never shine 2009.05.27 11:50:00
Janó Dániában járt, onnan küldte a fotókat erről az épített vasról. Biztonsági övnek nyoma sem volt (rendszám viszont volt rajta?!), ja és a nem létező fejtámla helyén pedig az a merevítő... Juj, ebben ne érjen baleset. A kendővel letakart kormány alatt, meg milyen hatalmas…..
drz 2009.05.28 21:47:39
@Nándesz:

tisztában vagy vele, mennyi munka , kreativitás és stílus van ebben a kocsiban?

te pedig ipari hulladéknak titulálod, miközben pislogsz kifele a szürke kis buborékautódból?

vicces ez.
Ősz óta pang az autópiac, a használtautókat is egyre nehezebb eladni. Péter is hiába kínálgatta kétajtós, 1981-es Oldsmobile Cutlass kupéját, fél éven át nem jelentkezett komoly vevő. Januárban elhatározta, hogy tombolán értékesíti az autót. – Internetes hirdetésben…..
drz 2009.02.08 12:28:08
@lanyi: Amíg csak egy témában osztottad az eszet addig azt gondoltam, jó, a srác titkos kisz tag, a mai napig valami vörös csillagos titkos szervezetben, ahol komcsi vezetők képére maszturbálnak a tagok.
Most, hogy már látványosan vagdalkozol össze-vissza sajnos nem tudlak hová tenni.Bevallom megkavartál.

mindenesetre jobban tennéd, ha VALÓDI problémák megoldásán törnéd azt a begyöpösödött fejed.Mert abból van bőven.
drz 2009.02.08 18:58:04
@Krisi: nem tudsz semmit, nem is fogod felfogni, minek küzdetnél bárkit?

ejtenéd a témát?
lefutott dolog.
drz 2009.02.08 22:10:33
@lanyi: tulajdonképpen vicces vagy.