Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crush

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
Crush 2012.02.27 23:05:36
@krgabor82:
Sajnos ez igy van. Semmit sem erek a kozgaz diplomaval, kozepfogon beszelek nemetul es angolul. No letemre orulhetek ha takaritoi allast kapok...
A hamarosan 40. születésnapját ünneplő André Agassi a teniszvilág egyik legszínesebb csillaga volt közel 20 éves karrierje során. Begyűjtött nyolc egyéni Grand Slam győzelmet, 1996-ban pedig megnyerte az atlantai olimpiát. Ennek a töredéke is fényes karriert jelentene, bárki…..
Crush 2010.05.13 15:55:21
Mai hősünk a Terminator, azaz Arnold Schwarzenegger. Kalifornia kormányzója egyszer minden bizonnyal az USA elnöke lenne, ha nem hibázna az életrajzában az a bizonyos tény, hogy nem Amerikában született. (Igaz, léteznek olyan mozgalmak a tengerentúlon, melyek valamikori megválasztása…..
Egy szupersztár autogramjával búcsúztatjuk a Karácsonyt, egyenesen Lonbonból. Aki Londonban jár és elég kitartó, nem mással találkozhat személyesen, mint a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey amerikai színésszel, John Doe sorozatgyilkossal a Hetedik-ből, vagy Lester Burnham-mel az…..
Hamarosan megkezdődik a 2009. évi Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság férfi egyes döntője. A döntőben a világranglista két első helyezettje, Rafael Nadal és Roger Federer vív egymással a 2009. év első Grand Slam győzelméért.Szerintünk Federer fog nyerni. Ausztráliában…..