Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duma08

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rudolf herceg blogja Fantastico 2009.06.11 08:03:00
  Ezek a halomiak aranyos népek. Megértették, hogy itt én vagyok az úr és ha nekem jó, akkor nekik is jó és jó gazdájuk leszek. Mosolygós boldog arcokat akarok látni a herceghalomi birtokom minden centimeteren. A kilenced terményeket figyelve meg kell jegyeznem, hogy csodás…..
Nagy napra virradtunk itt Herceghalomon. Ez lesz a kilenced kivetésének napja. Valamiből fizetni kell a költségeket, elvégre ez az én birtokom vagy mi? Mátol mindenki odaadja a megtermelt javainak kilencedét és el van intézve. Ha mindenki fizeti a kilencedet csodát teszek Herceghalomon.…..
 Elhatarozásom nem változik, de nem akarnék gyerekek szamára problemo tanitás közben. Kicsit varni tudok, de csaladi lakhejemnek vissza kell állani eredetijébe mihamarabb!..
Tegnapon érkezett egy levél, miszerint jogosan nincs hercegi jussom és nem adnak vissza semmit. Na én ebbe bele nem nyugszom. Nekem egy hatosági ember nem fogja megváltoztatni azt, amit a király anno családomnak adott. Azt csak az Úristen veheti el tőlem, vagy maga a király, aki ma már…..
duma08 2009.06.02 15:48:24
@Bérgyilkos Bohóc:

Ez egy promóciós film te! :)) Beágyazva egy blogba.

Rudi klassz pasi vagy, ne add fel, bár én már előre tudom a végét.:)))) De várom a folytatást, mert igazán remek kis blogot tudtál szerkeszteni belőle. Rakom is a kedvencekhez.:))
Rudolf herceg blogja Dokumentumok 2009.05.28 11:04:00
Csaladi címerem: És certifikát hozzá: Csaladom fája (soksok évszazadra nyul vissza): És itt mutatom meg egykori kastelyunkat, ezt a photographiát Felix nagypapitol kaptam meg. Csaladi dokumentumaimat bemutatom itt, akikről emlitést is teszek. Teljes csaladom jókora nagy és kiterjedt,…..
Szervusz Magyarország! Kebelemre Herceghalom! Rudolph herceg hazatért hozzád! Soha nem irtam ilyen blogot, remélem jól indultam neki. Tivadar azt mondta, ha el óhajtom érni célokat blog is kell. Naszóval a teljes nevem Erbeheim Somoskay Rudolph Miksa. Az Argentin Mendoza városától 80…..