Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogdányi Zsolt

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Göröngyös szavaink mellett kifejezésekkel is találkozhatunk, amelyek igénylik a nyelvőri beavatkozást, ezekre is sort kerítünk. "Töltsük meg tartalommal", hangzik a felhívás, de máris aggódhatunk, hogy amiről eddig volt szó, az talán nem is mond semmit, az nem is valami,…..
Bogdányi Zsolt 2009.06.22 03:36:56
Ha itt vagy, tudod, mi az a wordpress.Számolhatatlan jobbnál jobb, szebbnél szebb wordpress sablon található a neten, amik nagy része szabadon használható, ingyenesen letölthető.Sokan használjuk is ezeket, némi időráfordítás után magyarul is élvezhetők a funkciói. Akinek nincs…..
Tollas blog Barack Obama tolla 2009.02.20 18:40:00
Az USA újdonsult elnökének golyóstolla, Obama kinevezési okmányait már ezzel a tollal írta alá.A tollat a lincolni székhelyű A.T. Cross cég gyártja.A fekete gyöngyházfényű tollon megtalálható az elnöki címer és Barack Obama aláírása.Érdekesség, hogy mivel Obama bal kezes,…..
Én nagyon szeretem a jó tollakat. Meg a szép tollakat is. Legyen jó kézbefogni, legyen szép, persze fogjon szépen.Millió féle toll van ma már, és persze nem kell mindig szép tollat használni, a gépem mellé nézve például egy vacak reklámtoll hever az asztalon, ennek is megvan a…..
Tegnap este elkértem apámtól minden létező szerszámot, ami szóba jöhet, hogy kelleni fog a hajóépítéshez és hajlandó volt odaadni. Így elhoztam többek között egy körfűrészt.Ugyan nem ezekkel a szavakkal, de apámnak meggyőződése, hogy meg fogom ölni magam vele. Vagy minimum…..