Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloghoka15

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ezoterikus gazdaságszervezés   Ezoterikus gazdaságszervezéssel, vagy ha úgy tetszik, paradicsomi gazdaságépítéssel foglalkozunk.   Az előbbi egy olyan gazdasági rendszer megszervezése és felépítése, amely napjaink gazdasági szemléletétől erősen elüt. Alapvető különbségként említeném meg,…..
Történelmünk folyamán több olyan koron haladtunk át, amelyeket jelenleg bizonyos fémekről nevezünk el. Ez a történelem egy spirális emelkedésű körfolyamat, amelynek az egyes köreit négy alapvető részre osztjuk. Ezek a részek a működési idejük tekintetében nem egyformák. Minél fejlettebb, vagy minél…..
Aki egy kicsit is járatos a Biblia vagy a Korán világában, olvasta valamelyiket, vagy csak hallott róluk, annak már van valamilyen képe arról, hogy mi is , vagy milyen is a paradicsom. A magyar nyelv e tekintetben eléggé irracionálisan utal rá, hisz a paradicsom a magyar nyelvben egy…..
Oiolosselote Tauren - A kezdetek 2018.04.19 17:46:27
   Először is talán kicsit vizsgáljuk meg azt a világot, amely az én világnézetem szerint jellemzi jelenünket. Természetesen ehhez a vizsgálathoz hozzá kell fűzni egy kis múltbéli vizsgálódást is. Mindez az iskolai tananyagtól egy kicsit (na, jó, nagyon) el fog térni. De a több évtizedes…..
Oiolosselote Tauren - Bevezetés 2018.04.19 17:20:50
  Réges-régen, amikor még csak a saját otthonomban gondolkodtam arról, hogy hogyan is lehetne valahogy egyszerűbben, szebben, egészségesebben élni, arra gondoltam, hogy egyszer majd csak segít valaki nekem abban, hogy ezt a gondolatsort megfogalmazhassam magamban. Segített.   Már gyerekkoromban…..
  Mivel közel van az átalakulások ideje, főleg itt, Magyarországon, úgy gondolom, célszerű lesz elkezdeni azokat a paradicsomi, vagy ha úgy tetszik, arany-kori gazdasági és társadalmi, ideológiai építkezéseket, amelyeket a legtöbb ősi jóslat a Kárpát-medence térségébe, pontosabban Magyarország…..
Ingyen cuccok DrDio 500 Ft-os kupon 2010.02.13 17:28:00
Minden új regisztráló 500 Ft-os kupont kap: ..
bloghoka15 2010.01.09 17:03:32
www.tresorquest.com/ Pontgyűjtő oldal ajándékokkal!!! Olyan mint a Prizee
Ingyen cuccok Whiskas termékminta 2009.05.06 18:49:00
Ismét lehet rendelni ingyenes termékmintát. - Whiskas© "Gondoskodás az első pillanattól kezdve" című tanácsadó füzet - 3 napra elegendő Whiskas© Junior alutasakos- és szárazeledel Link: whiskas.hu/whiskas/junior.php..