Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shua

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Romeo Agresti nyilatkozott a Juventibus munkatársainak, s az általában jól értesült újságíró egyértelműen cáfolta, hogy Dušan Vlahović maradása mellett is érkezhetne Romelu Lukaku. „A következő órákban a Chelsea vezetősége új megbeszélést tart klubon belül Dušan Vlahović átigazolása kapcsán.…..
Szerda este rendkívül fontos mérkőzés vár a Juventusra a Bajnokok Ligájában, hiszen amennyiben tavasszal ott kíván lenni az egyenes kieséses szakaszban, kötelező otthon tartania a három pontot a Benfica elleni csoportmérkőzésen, különösképpen azt követően, hogy a zebramezesek vereséggel kezdtek a…..
A Juventus, amely nyáron komoly átalakuláson ment keresztül, még nem találja formáját, azonban kedd este a szezon eddigi legnehezebb mérkőzése vár a zebramezesekre, akik a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitónapján az egyik nagy favoritnak tekintett Paris Saint-Germain otthonába…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
shua 2009.02.08 16:18:10
@beavereater: Téged is az MSZP fizet... arról már letettek, hogy valakit megnyerjenek maguknak, hát akkor mást se támogassanak, undorító taktika, ha tudatosan csinálod, szánalmas ostobaság, ha tudatlanul