Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dárdavető

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Nem, ezt se mondta 2011.03.22 12:15:00
Kósa a Lázár-videó kapcsán hamisító szocialistákról beszélt, de nem fejtette ki, hogy a Kurucinfót vagy a Hírszerzőt tartja-e annak. A fórumokon, blogokon a fideszdroidok ínhüvelygyulladásig védték Lázár 2008-as szavait. Bár a "Hazudtunk reggel, éjjel, meg este"…..
hogyvolt VV4 - 4X39 2011.01.23 10:30:00
Hát felvirradt a nap, mikor választ kaptunk a gyötrő kérdésre, kit visz magával párbajozni az S-Modell. Én effektíve nem lepődtem meg, annak még jobban örülök, hogy Andrisról végre lecincálták a zakót, csak ne támaszkodna úgy a stúdióban, mint a sarki Hatcsöcsű (az…..
Dárdavető 2011.01.23 19:59:14
@Kóczy: "Mert most Laci is valami olyasmit mondott, hogy "Mi hatan rátesszük a jelet, és mi hatan KINT HAGYJUK"."

Mondja ezt az unalmas csapat, akik eddig is számos párbajsikert értek el :D
Dárdavető 2011.01.23 20:09:55
@hebab: "tömbösödés pont affelé hat, hogy nem érdekes, mennyire ellenszenves. aszerint kapnak szavazatot, hogy melyik táborhoz tartoznak"

Ráadásul egy hatos csapat könnyebben bomlik mint egy négyes és akkor egymás ellen is mehetnek.
 Tegnapi Médiahírek szerint Tarlós István 2 és fél milliárd forintot akar kérni a Sziget fesztiváltól területhasználati díjként egy hétre minden évben. Ez a hír már csak azért is érdekes, mert a Hajógyári Sziget egy másik kicsit kisebb területét 3 milliárd forintért…..
Dárdavető 2011.01.13 09:42:12
@jarlaxl3: "Emiatt állítólag majdnem minden évben veszteséges, vagy éppen csak nyereséges a vállalkozás (ezt remélem senki sem hiszi el amúgy). "

A Sziget Kft nem extrán nyereséges, mert nagyon szemet szúrna az ügy ha kiderülne hogy évente kivesznek a buliból egy halom pénzt... A 2.5 milliárdot meg az higyje el, aki a rendelkezésre álló adatok (látogatószám, elfogyasztott italok stb) nem tudja kiszámolni a teljes költségvetést.

Aki kicsit is ismeri a Sziget működése, az tud a Gamma Trade nevű pénz- és profitszivattyű cégről (ami viszont nincsen fókuszban).
A vastagbőr blog szépen kifejti:
vastagbor.blog.hu/2009/08/17/hol_van_sziget

Szóval ez a Sziget is csak a profitról szól, és az új városvezetés nyilván ki fogja használni az adóztatás eme egyszerű és népszerű módját.
Eddig egy milliárdos csak úgy tudott bekerülni a médiába, ha összejött egy modellel, vagy egyenesen playmate-tel. Demján Sándor azonban most megmutatta, hogy lehet ez másképp is csinálni, és még Kiszel Tündével sem muszáj együtt mutatkoznia.Csak el kell indulna egy…..
OrangeOrder Miért lettem fideszes? 2010.12.26 13:30:00
Nem érdekelnek a pártok, a kampány, a szerintem nevetséges aktivisták - soha nem éreztem úgy, hogy nekem bárhova be kéne szállnom és ingyen vagy akár pénzért velük dolgoznom. A Fideszt se tartottam soha kifejezetten hitelesnek, mivel a 90-es évek elejétől rendszeresen néztem…..
Nehéz elképzelni ezt a történetet, de azt sejtjük, hogy minden résztvevő makirészeg lehetett a folyamat alatt. Két barát összebalhézott, majd annyi időre picit kibékültek, amig az egyik meggyőzte a másikat, hogy tetoválhasson a hátára. A debilebb beleegyezett, és egy…..
Dárdavető 2010.10.28 08:24:50
@Myta: Sunáználak
Szívesen írnék elemzést Orbán Viktor mai beszédéről, de sajnos még nem láttam: a mi ünnepségünk is ugyanebben az időpontban kezdődött. Mint már jeleztem, engem ért a megtiszteltetés, hogy az ünnepi műsort követően és a koszorúzást megelőzően szólhattam pár szót.…..
Dárdavető 2010.10.24 00:21:37
@tesz-vesz: "azt unom, hogyha vki , csak jön és lehülyéz, de nem mondja miért."

Hogy te mekkora hülye vagy!
Meglehetősen tarka a masszőrszakma, akadnak itt megszállott gyógyászok, kuruzslók, jólképzett szakemberek,  unatkozó háziasszonyok, megélhetési liboszómák és bedrogozott büdös kurvák is. Szinte minden fajtájukra van igény és a rutinos maszatók nagyjából tudják, hol…..
Dárdavető 2010.10.23 22:23:35
@Myta:

Sunáználak:)

@HUN_Sector: "verd ki magadnak és spórolsz egy csomó pénzt, vagy még jobb, szedj fel egy nőt"

Farokveréssel lehet spórolni, de hogy nő felszedésével, azt kétlem...
Vacsora, virág, programok, romantika.

Az előző hétvége kb 20 rongyba fájt, igaz, a háromból három gomblyuk be lett szegve.

A mostani még csak kb 5-be, de a szabásminta még befejezetlen....
Kerékagy Mennyből a Bringangyal 2009.12.18 10:06:00
Világszínvonalú szolgáltatás a technikai zűrökre kevéssé felkészült városi kerékpárosoknak. Csütörtökön nekem is feltűnt egy közlekedési lámpa oldalán a matrica, erre péntekre alászállt egy videó...
A polgármester és 19 cinkosa megszavazta Újbuda Önkormányzatának 2009. évi költségvetését. Sorozatunkban a számok mögé nézünk és nyilvánosságot adunk, hogy hová folyik majd el Újbuda vagyona, mit tartanak elengedhetetlenül fontosnak idén Molnár Gyuláék.A költségvetésben…..
Dárdavető 2009.02.26 15:31:01
@miszisz: "Nő vagyok, de a lányom nem oltatnám be. "

Én viszont blokkolnám :)

Szerintem oltasd be!
Nagyon-nagy valószinűséggel jót teszel vele (én is azt tennék lol), kis eséllyel rosszat, de hát ezzel az erővel mobil telefontól és számítógéptől is tiltsd el, mert azokra sincsen hosszútávú hatástanulmány.

Másik hogy egy vakcina megelőzési céllal lett kifejlesztve gyógyszergyár által, míg egy mobil mérnökök által, tehát kb ugyanaz a helyzet a mobilokkal, mint a cigivel. Józan számítás szerint mindenki úgy véli hogy káros, de hát ugye a mobil cégek szerint "nincsen egyértelmű bizonyíték" (kísérteties a retorika)...

Oltasd be ha van rá pénzed - szerintem.
Én be fogom, ha lesz lányom - ha végre sikerül már az igazira szállnom ezen az óriási virágos réten :)

Válságblog Autó ingyé’. Kell? 2009.02.25 01:20:00
Aggasztó módon megszaporodtak az olyan autók a hirdetésekben, amiket bármikor szívesen hozzánk vágnak, csak vállaljuk már át a hitelt. Nem ütött-kopott, tizenéves hulladékokról van szó, hanem szép, új, hibamentes, tegnapelőttig imádott kocsikról. Vélemények az azonos című…..
Minden bizonnyal sokan emlékeztek a Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit című posztra. Az autó tulajdonosa, Ördög megtisztelt minket válaszával és bár érzek némi sértődöttséget a szavaiban, becsületére váljék, hogy elismeri a felelősségét a szabálytalan parkolás…..
Dárdavető 2009.02.13 17:22:23
@szalmaegér: "mi a gond? miért ne lehetne ilyen autója?"
Szerintem csak az a baja itt egyeseknek hogy:
- Smartja is van, de az a garázsban áll, inkább Hummerral parkol a belvárosban
- ami 7cm-errel nagyobb mint az átlag autó
- lehet hogy a farka is 7cm-rel nagyobb
- mindenki kurva féltékeny rá, pedig emiatt a csaja nem tud DT-t és popót se vállal
- rossz helyen parkol aztán még az észt is osztja a kompresszorról
- életvitelszerűen Németországban él (több mint 180 napot), és amikor nagy ritkán hazajön Budapestre, szar helyre parkol
- bocsánatot kérne, DE
- nem akar magyarázkodni, DE
- szívesen kölcsönadná a verdát, DE
- megígérné hogy máskor nem áll oda, DE