Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ultrahang Alapítvány

31 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Pándi/Keszei/Halmos/Prell QuartetKlethi und PlethiMemphis.Attax.Kazahstan!Mike RosoftPaizs/Halmos/TigricsBinauraAz alapítványrólAz Ultrahang Alapítvány 2001 óta több mint 20 országból közel 200 zenei produkciót állított színpadra az UH Festek, valamint egyestés rendezvények…..
Letöltés: http://www.uh.hu/radio/uh_a_tiloson_2007.12.16.mp3 83,2 MB Volcano the Bear - Before We Came To This Religion / Amidst The Noise And TwigsAz új VtB-lemez legpoposabb száma.Circle - Understanding New Age / KatapultAz idei hat-hét Circle lemez közül az egyik, egy nagyon vicces…..
letöltés http://www.uh.hu/radio/uh_a_tiloson_2007.11.25.mp3 82,4 MBTalibam! - New Burnt Century / Ordination of the Globetrotting ConscriptsKaszabolós-rockos szabad improvizáció, hurrá.C-Schulz & F.X. Randomiz - Part x / Das Ohr am GleisVonathangok és néhány egyéb hang…..
Megérkezett, eljövendett, itt van, megtestesült. Lehet, hogy rosszkor szólunk, mert figyelmetlenek voltunk, és elkéstünk a híradással, és az is lehet, hogy éppen ellenkezőleg, kissé elsiettük a dolgot, de mindegy, ne szőrözzünk: jó közelítéssel ez már az. Ez az, ami megadja a…..
letöltés: http://www.uh.hu/radio/uh_a_tiloson_2007.11.18.mp3 82,4 MBStooges - Down On the Street / Fun HouseEgy klasszikus.Jim O'Rourke - A Young Person's Guide To Drowning, Part 1 / DisengageKorai, hosszú és vidám Jim O'Rourke. Mint a címe is mutatja. Érdekes történet a nyárról, 1.…..
letöltés: http://uh.hu/radio/uh_a_tiloson_2007.11.11.mp3 82,9 MBScorn - Enough To Hold Bottom / StealthÚj! Scorn! Lemez! Még mindig!NoMeansNo - Cats, Sex and Nazis / Why Do They Call Me Mr. HappySláger! De tényleg, mennyire jó már ez. Aki szerint nem, hallgassa a Sláger Rádiót!!! - Nov.…..
SHARE - közös zenélés és vetítés a Merlinbennovember 11. 18.00 - 23.00 18.00-19.30 Koncert Holy Sissy (Ausztrália)   http://www.myspace.com/holysissy Mesterházy + Mike Rosoft http://label.syrup.hu/ 19.30-23.00 Közös zenélés és vetítés Hozd a saját…..
ötszázért a Cökxpónban (Soroksári út 8-10.). állítólag nyolctól.fellépnek: Sikhara (USA), Tigrics, Rovar17, Pent Leditgrand, Kometa, Fullogiclinkek rájuk itthttp://eadan.uw.hu/..
letöltés: http://www.uh.hu/radio/uh_a_tiloson_2007.11.04.mp3 83 MB Scorn - Stripped Back Hinge / Stealth Új Scorn-lemez! Magáért beszél! Stephen Vitiello - 2 / Listening To Donald Judd Ez a Donald Judd, meglepetés, egy szobrász. Vitiello meg ugyebár egy "hangművész" (sound…..
ultrahang blog Néhány zeneblog 2007.10.31 00:51:55
Coil-koncertek nagy mennyiségben és egyéb Coil-C93-NWW és környéke out of print lemezek:http://wassonii.blogspot.com/Napi két-három drone-lemez, elég elképesztő (és valljuk be, nyomasztó is - hogy még ilyen "ritka" műfajokban is mennyi minden van, amit soha nem fogunk…..
 letöltés http://www.uh.hu/radio/uh_a_tiloson_2007.10.28.mp3 81,8 MBShare.TAZ paradocumentNagyszerű, nem általunk készített "dokumentumkollázs" a UH Fest Share workshopjáról és az első prágai Share-ről. Innen.Gultskra Artikler - Po Derevne / Kasha Iz ToporaAz utóbbi…..
Kilenctől a Grand Caféban, ingyen:Trio Laplin (két hegedű, két laptop, improv), Tigrics (Tigrics), Herman Müntzing (S, mindenkivel-játszott-már-együtt szabad improvizátor, saját építésű hangszerrel: flexichord + sampler).Bővebb információ: http://www.improv.hu/est/én például el…..
Letters Letters - Favourite Hands / Letters LettersA három ember, akikből kettő-kettő a Désormais és az Avia Gardner, együtt itt debütálnak. Jó kis glitch-pop lemez.Andreas Bertilsson - Movement II (Riding The Beast) / ParamountKorábban Son Of Clay néven lehetett érte rajongani.…..
leküzdhetetlen számítástechnikai problémák miatt.aki véletlenül tudja, hogy hogyan lehet megszerelni azt, hogy a gépen csak az mp3- és a dvd-lejátszó szól, se a böngészőkben a flash (leinstalláltam, aztán vissza, nem segített), se a SoundForge, se semmi más, az írjon egy…..
The Balustrade Ensemble - The Drowning Calm / CapsulesOdd Nosdam - Kill Tone / Level Live WiresOm - Bhima's Theme / PilgrimageThe Balustrade Ensemble - A Long Fetch Over / CapsulesThe Focus Group - The Green Station Haunt / We Are All Pan's PeoplePissed Jeans - Scrapbboking / Hope For MenPissed…..
Új paradigmába vágjuk a fejszénket az Ultrahang a Tiloson műsor kapcsán. A legnagyobb öröm számunkra az, hogy mostantól mi sem kelünk korán vasárnap reggel, hanem a modern technika segítségével otthon alusszuk át, míg lejátsszák a műsort. Ennek következtében az élő adásban…..
ultrahang blog Share, okt. 7. 2007.09.27 16:50:00
Share2007. október 7., vasárnap, 20.00MERLIN Közös zenélés és vetítés. Hozd a saját eszközeidet és csatlakozz!- ingyen - sőt: néhány lemezt is leviszünk, amiket szemfülesek hazavihetnek...
Egy igazán vicces lemezkritika nyárról:http://www.rockfeedback.com/article.asp?nObjectID=4861Basically the equation goes thusly:Merzbow – Sheryl Crow = Lasse Marhaug.I know what you’re thinking, so let me explain.  Merzbow is approximately all frequencies at once.  If you…..
Azt írja a MySpace-en (hát ez van):FALL 2007 TOUR DATES (...) SEPT. 18 &TD THEATER, ZAGREB (CROATIA)Azonnal mondja meg valaki, hogy mi ez az &TD Theater, hol van, és mi van ott, fesztivál-e vagy csak arra jár William és felrak néhány loopot?..
nagyon úgy néz ki, dj-zés lesz, cserébe viszont ingyen, mokka cuka. magyarok: cOp, dst. bővebb infó...
Matmos - Solo Buttons For Joe Meek / The Rose Has Teeth In the Mouth of the BeastThe For Carnation - Emp. Man's Blues / The For CarnationDelia Gonzalez and Gavin Russom - Relevee (Carl Craig Remix) / Relevee epOm - At Giza / Conference of the BirdsChristian Marclay & Günter Müller - Sunny-Side…..
Grizzly Bear - Little Brother / Yellow HouseTV On The Radio - I Was A Lover / Return To Cookie MountainCircle - Parmalee / Miljard kritikaDani Siciliano - Be My Producer / SlappersMachinefabriek - J'Espere Ca / MarijnAlexander Tucker - Superherder / Furrowed BrowWilliam Basinski - Variation #9:…..
A mondjuk, hogy underground rock egyik legnagyobb becsben tartott együttese, a drone metál meg a minden egyéb úttörője, a japán Boris lép fel hétfőn Bécsben, a Szenében. Még van egy csomó jegy, nem kell aggódni, be lehet jutni (14 euróért). Előzenekar az osztrák Gonzo, amiben Didi…..
Egyórás válogatás tölthető le innen, ingyen. Akik nem bírnak túl sok indie gitárzenét elviselni egyszerre, azoknak egészében nem érdekes, de azért érdemes megnézni, hogy lám, milyen társaságba került most Fennesz és a Jesu...
9.1 a Battles: Mirrorednak a Pitchforkon (a 10-ből)...