Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fix.net

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti címe a The Fixer, a két főszereplője a The Last Shipből ismert Eric Dane és a Murder One-ban nyomozónőt hozó Kathleen Robertson, a sztorija meg abból az alapállásból indul ki, hogy mi van akkor, ha az elmúlt évtized legszörnyűbb katasztrófái és balesetei valójában…..
Erős lehet a Fox pilot-felhozatala, egyébként nem kezdenének ilyen vad dúlásba az évad vége előtt. Két sitcom és három dráma kapott kaszát, ezek közül meglepőnek egyiket sem nevezném, de az egyik idei újonc távozásának nagyon nem örülök. Nem folytatódik tehát a Traffic…..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!..
Itt a nyakunkon a január, és ezzel egy rakás visszatérő sorozat, főleg a kábelcsatornáknak köszönhetően. Az egyik ilyen a Southland, ami a harmadik évaddal folytatódik majd a TNT-n, azt követően, hogy az NBC jól kitolt a készítőkkel, és elkaszálta a szériát. A döntést a mai…..
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
A Strike Back című brit kommandós akciósorozat az év egyik legjobb lövöldözős-izgulós 24-pótlékának bizonyult, szerethető főhőssel, jó színészekkel, hős brit kommandósokkal és megmentésre váró jónőkkel, no meg az ilyenkor elkerülhetetlen, "a köcsög felettesem meg…..
fix.net 2010.08.05 10:31:29
Az RTL Klub a Barátok közt szünetére kitalált egy játékot a rajongóknak, hogy addig se érezzék magukat elhagyatottnak. Annyira azért nem tökös és bevállalós a csatorna, hogy csináljon három verziót, aztán a júzerek szavazhatják meg, hogy mi legyen a félbehagyott szálak…..
Azt már korábban, egy másik írásnál kifejtettem, hogy a magyar cím annyira félresikerült, hogy inkább emlegetném Burn Notice-ként továbbra is az itthon amúgy sajnos megbukott Minden lében négy kanál-t, remélem ezt a kedves olvasó jól el is nézi nekem. Ilyen módon agyonvágni…..
fix.net 2010.06.28 17:02:42
@J.Z: valahogy sejtettem.Az Anyátok Közt meg a Jobban rosszabban országa vagyunk,nálunk minden normális sorozat megbukik kivéve ezt a két szemetet.
comment:com Ez nem a Tv2 napja volt 2010.05.19 17:05:00
Kezdődött a Mokkában Kárász Róbert kínos önvallomásával a felesége lecserélését illetően, aztán ismét Kárász következett egy szőke kislánnyal megerősítve, aki azt sem tudta, hogy a Manchester United és a Manchester City az két különböző csapat, végül a koronát…..
fix.net 2010.05.19 17:33:46
A CW után legkevesebb programhellyel jelentkező adó (13 órányi program a szombatot nem számolva vs. 19) óvatos duhaj volt, az előzetes várakozásokkal ellentétben nem lőtték le sem a Lie to Me, sem pedig a Human Target című sorozatukat (a nézettség az idei újonc HT esetében azért…..
Az Event engem kilóra megvett már a pilotból bemutatott három jelenettel, ez a trailer meg csak rátett egy lapáttal. Az Undercovers dettó nézős, sőt, JJ miatt nagyon is, és üssetek, de az Outlaw-t is várom Jimmy Smits miatt. A többi nem nagyon érdekel, a Chase pl. szerintem az év…..
fix.net 2010.05.17 20:00:04
Felpörögtek az események tegnap délután, az ABC hat pilotot berendelt, melléjük elkaszált pár sorozatot és megújított egy idei újoncot. A bukott sorozatok között ott van az annak idején 10 milliós nézettséggel elindított, és nagyszerű alapötletre épülő FlashForward, ami…..
A 24 távozik, a Glee, a Dr. Csont, a House, a Fringe, az animációs blokk és az American Idol folytatódik, jön majd pár újonc, és megy tovább a többi reality is - a Fox számára csak az a kérdés, hogy mi legyen a Human Targettel és a Lie to Me című sorozattal. Mindkettő mellett és…..
Nem lőjük le a a poént, tessék végignézni. A találatot köszönjük Viviennek. ..
fix.net 2010.05.10 10:47:42
@pultoska:
Gordon Ramsey->Flash Gordon
Legfrissebb és legfontosabb hírünk az, hogy megszűnhet a Hírszerző. A Political Capital érdekeltségébe tartozó portálért állítólag sorban állnak a vevők, mégis felmondtak az összes dolgozónak. A tulajdonosok a szerkesztőségnek bejelentették, már csak két hétig…..
Az AXN magyar címet vár új, áprilisban induló sorozatához. A címjavaslatokat kedd délután 4-ig várjuk az ügyfeles címünkre. A játék nyertesét az AXN szakemberei választják ki, a győztes egy SONY MP3-as lejátszót nyer, de kiosztanak még öt AXN-es…..