Regisztráció Blogot indítok
Adatok
docGG

7 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Orosz “Facebook” rulett 2011.05.10 10:00:00
Ha már szó volt tegnap az ifjú reklámos tehetségekről, szeretném megmutatni nektek két Miami Ad School tanonc,  Ilya Malyanov and Christian Feist vizsgamunkáját, amiben egy orosz vodkának készítettek nem mindennap online kampányt. A bizarr – de sajnos fiktív – alkalmazásban a…..
A Crush the Castle – tudjátok, amiről az Angry Birdsöt nyúlták – nagy kedvencetek volt, akárcsak a második rész. Annak idején az első játékhoz kijött egy csomag a játékosok által készített pályákkal, most a folytatáshoz is megérkezett a Players Pack. A feladat…..
Bocsánat, hamut szórok a fejemre, elnézést kérek mindenkitől, egy betegség és egy túlórás hét kombója miatt elhanyagoltam a blogot. De nem haltunk meg, sőt a munka közelgő ünnepére nagy revivalt tervezek, lesz poszt holnap is, meg a héten minden nap, mára meg itt a Space Is Key,…..
docGG 2011.04.12 14:55:40
Kérem vissza az én Hollandiámat! Ez a holland csapat, amelyik a 2010-es világbajnokság döntőjében szerepelt, mindent játszott, csak focit nem! Holland focit pedig végképp nem játszott! A tanítvány legyőzte mesterét. A tanítvány megmutatta mesterének, hogy miképpen is kellene…..
Vége. Iniesta a 116. percben eldöntötte a mérkőzést, világbajnok lett Spanyolország, valljuk be, megérdemelten. Mindenekelőtt gratulálunk a hispánoknak, ahogy a sportszerűség ezt megkívánja. Apropó, sportszerűség. Az Oranje meggyőződésem szerint annak köszönheti ezt a…..
Hajrá Algéria! USA-Algéria élő 2010.06.23 14:02:00
Végeredmény: USA-Algéria 1-0. Algéria a negyedik helyen zárt.A második félidőt uralta az USA, és csak a szerencsének köszönhetően nem kaptunk gólt - egészen a 91. percig. Megérdemelten nyert az ellenfél, de a mi csapatunk is dícséretet érdemel a küzdésért. Sajnos nem sikerült…..
Szlovénia–Anglia 0-1 (online közvetítés) 15:21 Az előző, USA elleni meccset azzal tettük vonzóbbá, hogy szlovéndrukker meztelen nőt mutattunk a drága olvasóknak. Jogos tiltakozást küldött azonban a Feminista Futballszurkolók Szövetsége, hogy a nő olvasókat ez mélységesen…..
Hajrá Algéria! Készüljünk :) 2010.06.23 03:10:04
Ugyan egy másik blogon azt mondták, hogy ha tökös legények vagyunk, akkor a Jeges "Mi vagyunk az arabok" c. számával melegítünk, de nekem az sajnos nem tetszik. Így helyette ráhangolódás gyanánt tekintsük meg a világ valaha volt legnagyobb szabású rai-koncertjéről egy…..
Naija Super Eagles Most vagy soha 2010.06.22 11:25:45
Felemelkedés vagy bukás. Továbbjutás, vagy hazautazás. Felemelt fej vagy lógó orr. Nincs más hátra, meg kell verni a koreaiakat ma este, és közben reménykedni erősen, hogy a kokós kézilabdázó tanítványai ugyanezt teszik a görögökkel, és nem valami langyos X-re hajtanak 11…..
 (Mármint annyira élő, amennyire a Twitter éppen él a meccs alatt) new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 8, interval: 6000, title: 'Nigéria üti Dél-Korea, sakk, matt', subject: 'naija super eagles', width: 'auto', height: 300, theme: { shell: {…..
A holnapi USA-Algéria meccs kapcsán megnéztem a fogadóirodák oddsait... hát, ők nem bíznak bennünk... pár példa (USA-Algéria, hazai, döntetlen, vendég):Fortunawin: 1,92, 3,5, 3,28Betclic: 1,9, 3,5, 3,8Tippmix: 1,83, 3,3, 3,7+ két hír a csapatunkról:- Nem sok változás várható az…..
Ha röviden akarunk válaszolni, akkor ezért: De nézzük hosszabban. A szlovén válogatott fennállása során először tavaly szeptemberben játszott a lengyelek elleni vb-selejtező előtt négy nappal barátságos meccset Anglia ellen a Wembleyben. A meccs 30. percében Wayne Rooney…..
Találtam egy remek oldalt, ahol arab káromkodásokat adnak meg angol fordításban. http://www.it-rx.com/insults/swearing/arabic.htm Van közte néhány egészen brilliáns példány, szóval lehet válogatni a mai meccs megítélésére.Egy teljesen reménytelen Szlovénia ellen…..
Hajrá Algéria! Vasárnapi kezdő! 2010.06.12 22:15:11
Vasárnap 13.30-kor megkezdjük világbajnoki menetelésünket, és első áldozatunk Szlovénia lesz, akiket amúgy nagyon sajnálunk, és a legjobbakat kívánjuk nekik a továbbiakban. Sadaane szövetségi kapitány kijelölte a várható kezdőt, és mi tagadás, van benne pár meglepetés.…..
Bár elképesztően gyenge csapatunk van, de szurkolóink a legjobb fejek, mert megírták a tökéletes szurkolói himnuszt, a szöveget estig kötelező bemagolni. A szőrös fiúcskákkal felvett videót a szöveggel együtt ajánljuk. FIGYELEM: nyers fordítás, jöhet Baudelaire javítani,…..
 Mióta sikerült begyömöszölni azt a gólt az Emirátusoknak, mindenki kicsit fellélegzett: mégse ötmeccses vereségi és három meccses góltalansági sorozattal fognuk kicsoszogni a hejszlovének ellen. És most hirtelen jönnek sorban a jóhírek:- mindenki gyógyul, akinek…..
 Úristen, győztünk, mondta egykor a politikusasszony, és mondjuk vele mi is. Merthogy az utolsó meccset simán hoztuk. És nem is akármilyen meccs volt ez, hanem a nagy pánarab rangadó az Emirátusok ellen! És innen a levezetés egyszerű: mivel az Allah színe előtt játszott meccsen…..
Algéria sajnos nem olyan tehetős ország, mint az európai országok többsége, és ebből kifolyólag nagyon sok algériai származású játékos választott más országot hazájának, és mutatkozott be más ország válogatottjaiban. Pár ilyen játékost szeretnék bemutatni:Samir Nasri: Az…..
Igen, az aranylabdás-gigaklasszis-fejelős, volt francia válogatott Zinédine Zidane-ról van szó.Zidane algériai származása közismert: bár Marseille-ben született, de édesapja az észak-algériai Bedzsája városából származik, és csak 1950 körül költözött Franciaországba.…..
Elvileg Algériának mindig is az volt a híre, hogy ügyes, improvizatív támadójátékra képes. Ehhez képest elég kellemetlen gólínséggel kell szembenézni az utóbbi időben, de ez remélhetőleg csak a Szlovénia elleni meccs kb. 5. percéig fog tartani :))) Egyébként azon a meccsen…..
Lássunk neki a keret bemutatásának, és kezdjük a hátsóbb fertállyal. Kapusok: 1. Lounès Gauaui (a továbbiakban akkor kövessük a magyaros átírást) a legtapasztaltabb, már 32 éves. Egyike az Algériában született és ott is játszó játékosoknak. A kapusokban általában nem…..
Alapvetően az eddigi felkészülési meccsekkel kapcsolatban annak örüljünk, hogy csak felkészülési meccsek :) A gárda jól leplezi erényeit, és felkészül, hogy az őket lebecsülő, nagy arccal felvonuló csapatokkal feltörölje a grundot. A projekt alapvetően egyszerű, és ezt Rabah…..
Hajrá Algéria! Hajrá Algéria! 2010.05.31 12:09:10
Mi, algériai szurkolók, fogadjuk, hogy csapatunk mellett végsőkig kitartunk. Hisszük, hogy az algériai futballválogatott képes megnyerni a világbajnokságot, és porba alázni a többi futballnemzetet. Hajrá, Algéria!..