Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bjimmy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a történelmi Magyarország létezne, idén két WTCC futamot rendeznének nálunk. Mielőtt valaki irredenta eszmék terjesztésével vádolna, szimplán csak örülök, hogy a hungaroringi futam előtt itt a szomszédban is rendeznek egy világbajnoki fordulót. A kihulló argentin…..
Nem született mindenki gázfröccsel a lába alatt. Sőt, lefogadom, mindenki átélte egyszer a kétszer egymás utáni lefulladás élményét, amikor először kóstolgatta bal lábbal a kuplungpedált. Aki már nem emlékszik rá, nyugodtan tenyereljen a vissza gombra, ez a poszt nem neki…..
bjimmy 2011.07.06 11:14:55
@Dennis01: Milyen autód van ? 2-3 evvel ezelotti corolla-t nem lehet beinditani, csak ha teljesen benyomod a kuplungot, mindegy, hogy sebességben van vagy sem. Ha a Toyota ezt igy csinalta, akkor szerintem nekik van igazuk, s nem neked.
  Nehezebb csúszós úton vezetni, mint szárazon, de azért nem lehetetlen. Kattintson néhány jó tanácsért! Vélemények azonos című írásunkról...
bjimmy 2010.02.12 14:05:44
@fgabor87: Igy van, ehhez még annyit tennék hozzá, hogy a tapadósurlódási erő két felület között mindig nagyobb mint a csúszósurlódási erő(fizika tanköny, 7-8 osztály), ezért is hatékonyabb, ha nem csúszik a kerék, hanem tapad
  Darwin-díjas ügyfelek, vagy műszaki hiba? A világon hatmillió, itthon akár húszezer Toyotát hívnak vissza a gázpedálok miatt. Elmondjuk a titkot, hogyan ússza meg, ha önnél is beragad. Vélemények azonos című írásunkról...
Úgy döntöttünk, a Totalcar olvasóihoz idén kicsit hamarább érkezik a Jézuska (más vallásúak helyettesítsék be a hozzájuk jobban illő ajándékhozót). Ilyenkor, két héttel karácsony előtt még kevesebb a dolga az égieknek, az angyalkák például szívesen vállalkoznak egy kis…..
Raves kollégája könnyen az árokparton végezhette volna cafatokra szakadva, ha nem tudja úgy elrántani a kormányt a szembe jövő Audi elől, hogy csak a visszapillantóját viszi le. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen is feltűnt a száguldozónak is, de persze esze ágában nem volt megnézni,…..
bjimmy 2009.11.19 08:27:11