Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vimi

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Új MÁV blog Ügyfélszolgálat 2011.06.21 10:10:00
Alább Miklós levelét olvashatjuk, illetve levelezését a MÁV-val, aki már lassan kezd beletörődni abba, hogy az Esztergom-Budapest vonalon rendszeresek a késések. Amibe nem tud beletörődni, az az utastájékoztatás hiánya. De tényleg, miért nem lehet valamit odaböfögni az utasnak,…..
A Napi Gazdaság ma megjelent cikkében elég világosan levezetik a Fidesz által bevezetett egykulcsos adó hatásait. Elöljáróban annyit, hogy amelyik adórendszerben egymillió ember bukik, biztos hogy nem igazságos és ha ez az egymillió ember az alsó 5 millióból kerül ki akkor…..
Vimi 2011.02.22 10:20:42
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:

Ezert aztan erdemes volt hozzaszolni...

Tessek tudomasul venni, hogy adozni kell, es nem csak a burzsujoknak, mert kevesen vannak 10 millio ehes szaj eltartasahoz...

Jo reggelt Vietnam
Vimi 2011.02.22 10:29:06
@Raoul Duke01:

"AZ A HÜLYE AKI MÉG FIZET ADÓT. "

En akkor hulye voltam, vagyok, es leszek amig dolgozok..

De akkor miert megye a siras ?? Kevesen adoznak az orszagabn, es mindenki ezen a koncon marakodik, es megy az ajvekolas a "szegenyekert"..
Borzasztó presztizsveszteség lehet a MÁV kallereinekbiztonsági őreinek, hogy hiába tesznek le nap mint nap sokmindent az asztalra, a közvélemény mégis egyértelműen a BKV-ellenőröket tartja nagyobb bunkónak. Megfelelő visszajelzés nélkül egy dögnyúzó vagy egy online újságíró…..
Vimi 2010.07.06 10:42:29
@labi:

Na te is a tortenet lenyeget fogtad meg. Jartal te mar a Nyugatiban ?

Szerinted is igy lehet beszelni ?

Nem mutatta meg ? Es ? Kerje meg, hogy LEGYENSZIVES, ja es vegye ki a cigit a szajabol, mosakodjon meg, es tegye ki az azonositot.
Vimi 2010.07.06 10:43:49
@B.J:

Ott a pont.
Vimi 2010.07.06 10:46:35
@eves_berlet:

En az 1.-es kategoraiba tartozom, DK-rol naponta tapasztalom amirol irtal.
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
Péter a Cinema City Arénában szándékozta megnézni az Avatart, de hiába foglalta le előre a jó helyeket, a nagy tömeg és a szerinte nem működő automata miatt az utolsó pillanatban csak az első sorban jutott hely. Az mozi Marketing & PR igazgatója ezt másképp látja, az ő…..
Kerékagy Mennyből a Bringangyal 2009.12.18 10:06:00
Világszínvonalú szolgáltatás a technikai zűrökre kevéssé felkészült városi kerékpárosoknak. Csütörtökön nekem is feltűnt egy közlekedési lámpa oldalán a matrica, erre péntekre alászállt egy videó...
A rendőrség hivatalosan is megerősítette, hogy házkutatást tartottak a BKV Zrt. és a Budapest Airport Zrt. központjában, és a két cég jogi igazgatójának lakásán is. Őket őrizetbe is vették, kezdeményezik az előzetes letartóztatásukat. Volt három társuk is, de részleteket…..
Az ember mindig örül, ha nem kell fizetni, így Fruzsina is boldog, mi pedig nem gondolunk bele, hogy ez most politikai kavarás vagy ügyes gazdálkodás, hanem rózsaszín szemüvegben indítjuk a csütörtököt. Egy egészen meglepő, de jó dolog történt velem. A sok rossz mellett álljon…..
András fotózta a 2006-os számú Combinón ezt a matricát, amit persze nem a BKV ragasztott ki, hanem egy borzalmasan rossz csendőrhumorral és hasonló helyesírással megvert utas a cég nevében. Szomorú, hogy a Kétfarkú Kutya-féle vicces álközlemény-forma ilyenre is képes, de egy…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
Zsolt nevű olvasónktól kaptuk az alábbi vicces videót a Muse olasz tévés fellépéséről. A zenekar még szeptemberben adta elő a Rai Due Quelli che il calcio című népszerű showműsorában az Uprisingot, jól megfricskázva a hagyományos playbacket. Úgy gondolták ugyanis, ha már…..
Vimi 2009.11.06 11:33:59
@Terézágyú:

Okkkeee, de nalunk ez a reteg a jelekbol itelve csak nagyitoval lathato sajna..

Na mindegy, es szeretem a zenejuket, bar tudom az izles szubjektiv..
Vimi 2009.11.06 11:36:08
@Nari:

Detto, en is ott voltam, kicsit szegyelltem magam, hogy ilyen kevesen voltunk, de a zene minosege, es a "show" is felejthetetlen volt..
Már egy hónappal ezelőtt előre megírhattuk volna ezt a hírt, és most csak elő kéne szedni az íróasztalfiókból, vagyis semmi meglepetés nincs benne: Juszt László átigazolt az ATV-hez, Magánbeszélgetés című műsora ezentúl ott lesz nézhető. Aki azt gondolná, hogy csak a…..
Kapolyi László tavaly azt nyilatkozta, hogy tulajdonrészt szerzett egy szerbiai erőműprojektben, a szerb cégnyilvántartás szerint azonban Kapolyi-cégek nem vesznek részt a loznicai beruházásban. Részt vesz viszont az a panamai kézben lévő vállalkozás, amely közel tízmilliárd…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..