Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hátna

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Döntés 2011.09.25 19:50:00
 Megszületett a népakarat: a választásra jogosultak  15,25 százaléka ment el szavazni. Ez nem olyan sok, a mintegy 58 000 szavazásra jogosult közül kábé 9 000 ember. A feldolgozás nem tart így sokáig, szerintem tíz órára már meg is lesz az eredmény. Jelenleg 10% a…..
hátna 2011.09.25 22:32:33
www.sonline.hu/somogy/kozelet/bucsulevel-orban-viktor-halott-orszaganak-401446
Remélem nem gond egy ilyen link,ha igen akkor töröld a kommentemet.Nekem az egész fidesz ámokfutásról csak ez jut eszembe,sajnos napról-napra egyre több ismerősöm,barátom távozik ebből az élhetetlen országból,amit köszönhetünk a politikusainknak.A facebook-on az ismerőseim fele már külföldön él,azért ez megdöbbentő. Jómagam is intézem a vállalkozásom külföldre helyezését,mert nem fogok még többet adni a politikusoknak és a dolgozni nem akaróknak,majd valamelyik ország jól jár az adó forintjaimmal,mert ennek az országnak kár egy fillért is adni :((((
8ker Virágosítás 2011.08.17 10:08:00
 Úgy tűnik, a polgármester nem nagyon foglalkozik a kerülettel - vagy nem érdekli, vagy nem ér rá a sok titulusa miatt. Hogy is van az a mondás? Egy seggel nem lehet két lovat megülni - ő mégis négyet akar.  Próbálkozni lehet, csak kiderül közben, hogy mégsem megy, és…..
Nem lesz nagy visszatekintés, érzelmes összegzés, monumentális kiállás, csak egy rövid összefoglaló. Valamivel több, mint egy éve, 2010. június 20-án kezdtünk el jó életmódblogokat keresni egy ügynökségnek. Hosszas keresgélés után arra jutottunk Ádámmal, hogy alig van…..
Feltűnt már valakinek, hogy a Balatonnál nincs ötcsillagos szálloda? Sőt, ami ennél is érdekesebb, hogy nem is hallani ilyen tervekről. Az előző Széchényi-terv ugyan ontotta magából az új szállodákat, de igazi luxushotel annak keretében sem épült. A parthoz legközelebbi…..
A Kiskörút felújítása a legjobbak közé tartozik: ahogy nő a fű, ahogy erősödnek a fák, úgy lesz egyre tisztább az a koncepció, ami teret csinált a korábbi aszfalttengerből. Ez a jó hír. A rossz az, hogy bunkó szemetelés is sokkal jobban láthatóvá válik. Amíg csak autóút…..
8ker Köztisztasági fórum 2011.06.07 20:53:23
A polgármester programjának idei évre tervezett változásai a közrend és közbiztonság köre. Eltelt majd' fél év, és nem nagyon látunk változást. Ezért aztán nem maradnak csendben a kerületiek, ha valami böki a csőrüket, azt megmondják - csak legyen aki meghallgatja.…..
hátna 2011.06.15 15:31:18
@08.szabogabor: Drága kis politikusom,Magyarország megmentője.Mivel már többször is leírtam, 5 éve élek ebben az Ön és bambaképű pógármester haverja által vezetett kerületben,így nem tudok 1990-es dolgokat összehasonlítani. Mióta itt élek azóta bátorkodtam megjegyezni,hogy a nyálfröcsögésük ellenére itt nem lett semmi sem jobb és szebb és élhetőbb,remélem ezzel egyet tetszik érteni.A Corvin projektet kivéve.De feltettem egy kérdést:Élne-e Ön és becses családja ott és úgy ahogyan rengeteg Józsefvárosi ember él a Magyar főváros belvárosában, KOSZOS UTCÁN?TÉREN?LEPUKKANT OMLADOZÓ HÁZAKBAN?LAKÁSOKBAN? soroljam az ilyen utcákat? Erre kérném a válaszát ,ne félre beszéljen. Mert Önök nem ezt ígérték ,különbnek tartják magukat az MSZP-nél,pedig ha tükörbe néznének,lehet visszanézne e tükör.
hátna 2011.06.15 20:53:57
@08.szabogabor: Nagyon jól emlékszem mit írtam,nem szenvedek még politikusi amnéziában,és azt is írtam,hogy Önök politikusok,tehát minden politikus az Antalli érától napjainkig. Tehát minden kártékony politikusra gondoltam ,tehát ebben Ön is ott van,meg a Torgyán Jóska is és stb.De beszéljen akkor az elmúlt 5 évről ha az jobban megy. Remélem ilyen dedós módon megmagyarázva már tetszik érteni a kérdésemet,amit harmadszor is megkérdezek,de tudja mit nem teszem,mert ez túl magas Önnek.Isssstenem milyen lángelmék dolgoznak ebben a hivatalban,el tudom képzelni ahogy nézik egymást a böszmeképű pógármester haverjával.Szánalmas.
8ker Felügyelet statisztikája 2011.05.24 09:23:00
 A közteresek - sokszor sokan leírtuk, sok helyen elhangzott, napi szinten találkozunk vele a kerületben - nem éppen a hibátlan tökéletes munkájukról híresek. Sőt, inkább a leggyakrabban elhangzó vád, hogy nem intézkednek. Könnyedén elsétálgatnak naphosszat, érdemi…..
hátna 2011.05.24 20:30:59
@08.szabogabor: csak ennyi? azt gondoltam reagál is valamit az általam írtakra,sajnálom,hogy a pógármesterrel egyeztetnie kell mielőtt klaviatúrát ragadna.
8ker Mentés 2011.05.01 22:03:00
 Mivel átnevezték a Köztársaság teret a könnyen kimondható és megjegyezhető második János Pál pápa térre - kíváncsi vagyok, hogyan fogja a pesti szleng rövidíteni - a 4!K leszerelte a mostani táblák egy részét, elmentve arra az időre, amikor nem ciki a köztársaság.…..
8ker Takarítás 2011.03.23 10:26:00
 Nohát, ilyet se látni minden nap - de örüljünk, hogy ha tényleg takarítás zajlik havonta kétszer. Csak aztán nehogy a bírságolás legyen a több...Rákóczi téren, a bombáról elhíresült Otp előtti körúti rész...
A Homár még nem találkozott a jelenséggel, ettől függetlenül nem kizárt, hogy tényleg szervizdíjat számolnak fel a parkolóautomaták a Westendben: Érdekes és egyben megdöbbentő jelenségre szeretném felhívni a Westendben parkoló autóstársaim figyelmét. Már több alkalommal…..
8ker Reakció 2009.07.24 17:51:00
 A minap utánközöltem a tényt, ami a kerület honlapjának üvegzseb részén bárki számára elérhető, megnézhető. Kiegészítettem a rácsodálkozásommal, és kaptam rá egy rövid üzenetet:Kedves Lesley! Tudom a szocialista kötődésedet, azt is tudom, hogy kampányhangulatban…..
8ker Kérdés 2009.07.22 11:21:00
 Ami mindig is érdekelt, de sosem merted megkérdezni - avagy mitől van az, hogy Kocsis Máté mindig, mindenhol jól beszél?Itt a válasz: profiktól tanulta, intenzíven. Mi másért került volna ennyibe?!Jó, persze, tudjuk, hogy a polgármesteri székbe készül, és oda kell is a…..
Kellemes hétfőt kedves Olvasók! Újabb levél, csak Nektek. Remélem ezt a hetet is túléljük! Legyetek aktívak :)!49 éves vagyok 34 éves munkaviszonnyal rendelkezem. Az én történetem nem túl érdekes de azért leírom, hogy okuljon más a történtekből. Tavaly szeptember elsején…..