Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sdayh

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok olyan madártámadást regisztráltak Ausztráliában, amelyben szarkák vegzáltak kerékpározókat. A madarak többnyire a bringások fejét pécézték ki maguknak. Az ausztrál szarkákról már rég közismert, hogy a fészekrakási időszakokban a hímek agresszívvá válhatnak, és a…..
Néhány hete egyértelmű jelei vannak, hogy valami készül a XIII. kerületi Gogol utcában, a napokban azonban a végső fázisba került az új bicikliút, illetve biciklisáv kialakítása. A Lehel tér és a felső rakparton futó bicikliút között készült most el egy összességében…..
sdayh 2009.06.10 16:05:43
@idelle: Ha tudod, hogy melyik blogban vagy, akkor miért csodálkozol, hogy itt minden a biciklisekről szól? (Mint kiderült, nem is csodálkozol.)
A normális parkolás az, ha a kocsiktól nem lehet elférni?
A lenyúlás az, ha pályázaton bicikliút építésre nyert pénzekből bicikliutat építenek?
Ne a aggódj a Tóthjózsiért, amit nyer a bringásokon elveszíti az autósokon, akiktől a bringaút elvette a parkolót.
sdayh 2009.06.10 16:18:47
@Kabir Bedi: K B, szívemből szóltál! :)
sdayh 2009.06.10 15:40:26
@idelle: Akkor más örömöd ne is legyen, csak a tél! :)
Hülye epizód. De mielőtt nagyon átadnánk magunkat az önfeledt fikázásnak, jusson eszünkbe, hogy az teljesen érthető, hogy a forgatókönyvírók nem úgy akarták kanyarítani a sztorit, hogy Violát a kilencedik részben már bár bejáratánál lelőjjék, sőt, fejére essen egy…..
Megint átverős jelenettel kezdünk. Mike, Bordás, meg Otyó dekkolnak egy kisbuszban, nyakig golyóállómellényben. Norbertről beszélgetnek, poénkodnak, de valahogy nem röhögtem, aztán az elfogandó személyre terelődik a szó, akiről azt hisszük, hogy újabb ukrán terrorista,…..