Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyMeszler Csaba

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég volt arról vita, mennyit ér egy lájk, de ez is olyan, mint a töltöttkáposzta: felmelegítve a legjobb! De 2013 lájkja a TAT! És az utóbbi hetekben a TAT számok elburjánzó fetisizálását látom magam körül. A TAT szám a Facebook céges oldalakon tekinthető meg, és a…..
Ákos próbált előzékeny lenni egy szirénázó mentőautóval szemben, de úgy tűnik a mentős nem egészen úgy gondolta ennek megoldását, ahogy azt levélírónk szerette volna kivitelezni. Vajon a sztori alapján kinek van igaza? Mi a helyes viselkedés ilyen helyzetben? Eddig abban a…..
NagyMeszler Csaba 2009.03.03 10:39:44
@PitBuli: Rosszul tudod, megszegheted a KRESZ egyéb szabályait, ha csak úgy tudod biztosítani a megkülönböztető jelzéseit használó jármű akadálytalan továbbhaladását.

A lényeget már megfogalmazták többen: ha szirénát hallasz, akkor is lassíts le és állj félre, ha szemből jön a kék lámpás. Mire a közeledbe ér, miattad már ne kelljen lassítani vagy kerülgetni téged.

Még két dolgot tennék hozzá: soha ne satuzz, ne kanyarodj ki a tűzoltóautó elé (sem), mert ez a nehéz teherautó (a hátán 2-4000 liter vízzel) nem fog tudni úgy megállni, mint egy pl. mentő.

A másik: ha álló, de villogó kéklámpás járműve(ke)t látsz, akkor is lassíts le és lehetőleg csak lépésben kerülj ki minket. Sajnos nem egy esetben gázoltak már el a mentésben részt vevőt amiatt, hogy a balesetet bambulta a sofőr.

Kis promó: www.langlovagok.hu/html/langolo/61.shtml

Köszönjük az előzékenységet,
- Tűzoltók
No, végre Gyurcsánynál is betelt a pohár! Dicséretes, hogy végre nem vagyunk árván, egyedül, így pár millióan ebben az országban. Végre személyesen a Miniszterelnök Úr  is a betelt poharúak táborába állt ... Persze, az okos blogolvasónak lehet egy sanda gyanúja, hogy itt…..
Ha nem is januárban, mint annak idején mondták, de a jövő hét elején elkezdik kiosztani a BKV dolgozóinak az új, Makány Márta tervezte egyenruhákat. Először a dél-budai buszjáratok sofőrjein láthatók. Jegyeket, bérleteket, formaruhát!..
NagyMeszler Csaba 2009.02.07 21:43:07
@Mostly Harmless: :D

A modelleken jól mutat, kérdés, hogy a kulturált ellenőrökön hogy fog állni...
A részeg Suzukis még decemberben indult el Sopronból Kőszeg irányába. Az út során egyik árokból a másikba hajtott, közben több autónak is nekiment, és csak a szerencsének köszönhető, hogy komolyabb balesetet nem okozott. A rendőrök többszöri bejelentés után a…..
NagyMeszler Csaba 2009.02.06 11:42:07
Ez talán még kínosabb: policecars.hu/vids/zsl037a.avi
25 percig könyörög a rendőr a hangosbeszélőbe, hogy "legyen szíves, ne csinálja ezt", a fickót nem zavarja mindez.