Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Efekt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dolog biztos. Ha az új vizsgarendszer a gyakorlatban beindul, valamivel kevesebb mozgástér marad a trükközésre. Már csak ezért is érdemes tényleg jól felkészített autóval vizsgára menni, mert az alkalmatlan minősítés összehasonlíthatatlanul rosszabb – és…..
autózz! Háború és béke 2009.02.05 07:37:00
Lehet, hogy én is felhúznám magam, mint Rugó, ha egy idióta folyamatosan azzal szórakozna, hogy amikor előznék, kijön elém. Még szerencse, hogy ma reggeli kisregényünk beküldője egy rövid mondattal megtörte a jeget, pedig még ő is arra számított, hogy bunyó lesz. Mivel…..
autózz! Elég 25 köbcenti / fő? 2009.02.04 14:08:00
Hiányoltátok páran a motoros sztorikat, ez nyilván azért lehet, mert télen kevesebb őrült pattan nyeregbe, nincs szezonja a dolognak. Kivételek persze mindig akadnak. Onlydjz elmondása alapján a lenti képen látható robogó(cska) valószínűleg 50 köbcentis lehet, ami egy emberrel sem…..
Hiába hadovál nekünk Ferenc, a színész-miniszterelnök, az euró nem fog megállni 300 forintnál sem. De még mennyire, hogy nem! A két lábbal a földön álló élelmiszerkereskedők mindig jobban tudják, merre hány óra. Éppen ezért nézzük rettegve ezeket az Intersparban készült…..
Egy kutya, egy szobanövény, és egy hajléktalan életét is megmentette Gyurcsány Ferenc miniszterelnök egy kedd reggeli sajtótájékoztatón. Úgy tűnik, Budai Bernadett kormányszóvivő összeesése óta a kormányfő csak jót cselekszik.A rendkívüli sajtótájékoztatón a…..
Gáborhoz hasonló halálközeli élménye bárkinek lehet egy magyarországi autópályán, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a közlekedők egy része még mindig úgy hiszi, halhatatlan testet kapott és terminátor módjára közlekedik. Január 27-én, kedden reggel 9 körül mentem…..