Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pengő

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Vasak becsülete 2011.04.19 17:01:00
Kauferék nem ma kezdték, nagypapa messze földön híres Bogárgyógyász volt, apuka pedig már a nyolcvanas években is furgonszám hordta az alkatrészeket, jórészt Olaszországból, de itthon is meglehetősen jó kapcsolatai voltak. Persze valamit valamiért, a kurrens alkatrészeket kint…..
Pengő 2011.04.21 09:07:49
@yeti: Helyileg Nógrád megye. Ár: megegyezés kérdése. 2 krómos lökös babákkal együtt, zsiguli hátsó felirat, kormányoszlop(kormányzárral, gyújtáskapcsolóval, index és világítás karral együtt)4-es váltó, műszerfali óracsoport, belső világítás(mindkét oldali, ami a B oszlopban van), hátsó lámpa és indexbúra(a króm összekötővel együtt). Ha komolyan érdekel, küldj egy e-mail címet, lefotózom a dolgokat és elküldöm. Üdv.: Pengő
Keddi posztunk után csak nem tudunk leszakadni az öregvasas versenyzésről.Az igazsághoz hozzátartozik, hogy, bár magam a mind újabb és újabb technikák, technológiák felhasználásának elkötelezett híve vagyok, mégis valami igazán mélyről fakadó csodálattal és tisztelettel…..
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..
- Már megint autókat nézel? - kérdezi az átlagos társ, az ajtón bekukkantó nőnemű. Kedvesem ennél sokkal rutinosabb, ismeri gyengéimet, tudja, hogy a helyzet korántsem ilyen egyszerű. -Öreg autót vagy motort találtál? - firtatja, és természetesen azonnal letesz hímzőtűt,…..