Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ventura

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD A Farmville megy a levesbe 2010.02.07 10:48:00
Mert jön a Facebook-játékok új királya, a Brave Arms! Vagy nem, mindenesetre fel lehet iratkozni a bétatesztre, meg megnézni pár egészen meghökkentő képet az első közösségi oldalon játszható first person shooterből. Oké, nyilván nem lesz olyan sikeres, mint a Facebookon…..
Ventura 2010.02.07 16:42:23
@gauche caviar: Ami nem is Cowboy posta, hanem CoVboy posta volt ugyebár.
Folyékony Kenyér Bodzás borzalom 2009.09.03 16:00:00
Ok, itt volt előttem, hát kibontottam, pláne, hogy többen is erősködtek, hogy ez nem olyan rossz, mint az aszpartam sújtotta citromos Radler, és hajlottam is rá, hogy elhiggyem: annál roszabb tényleg nem jöhet.Már annak is tudok örülni, hogy nincs traubiszaga. Ehelyett bodzaszörp…..
Az igényszintünk - a tegnapi kilencvenperces focireklám után - egy csöppet magasabbra került. Ha nem is várható hasonló adok-kapok gólparádé, de az izgalmak szinte biztosra vehetők mindkét párharcban. Az idegenben lőtt gólok miatt, az Arsenal és a Porto egy…..
Ventura 2009.04.15 23:16:33
@Zvdegor: Segal nagykirály, nálam az ment/megy. Főleg azé mer szerintem a Sir úgy küldte ki a csapatát hogy: eggyel nyerjetek.
Nehezített ügyességi pályává vált a Duna-parti kerékpár út. A város panorámás bringaútján a rendeltetésszerű használathoz keskeny sáv maradt csupán. Balee videóval bizonyította, hogy a környéken áthaladva munkába menet nem kell unatkozni a mountainbike-osoknak. A…..
  Megszorításokkal, igaz, de akkor is igazi sportos autót vehetünk három és fél millióért. Vélemények az azonos című írásunkról...