Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reset

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel már gyorsan magírtuk a hírt, de nem lehet eleget ismételgetni: a TNT-nek készülő Dallas-remake újabb eredeti szereplővel gazdagodott, hosszas viták után Larry Hagman is aláírta a szerződését, azaz csak van az a pénz, amit nem sajnált a kábeladó Jockey-ért. Az angol…..
Isabelle Hayeur videó installációja nem egy új üzletház promója, hanem egy történelmi esemény művészi feldolgozása. A lerottyant ház ablakaiban projektorokkal és blu-ray lejátszókkal megjelenített, látványos megoldás az 1886-os, Nagy Vancouver-i Tűzvésznek állít emléket,…..
Külföldi példák alapján pályarendőrség kezdi meg a működését az eplényi Nordica Síarénában a 2010-2011-es szezontól. Akár a szabálytalan vendégek síbérletét is elvehetik. -áll a www.sitv.hu közleményében. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően…..
Remek posztot kaptam Styxx-től, aki a Final24 és Zoltán atya kalandjai mellett mostanában a Srbjába írogat az Új Primitivizmusról. Profi bloggerrel van dolgunk, vagyis nekem semmi más szerepem sincs, mint hogy felkonferáljam remek szösszenetét Dalmáciából:   GICCS 2.0…..
Megy a bringás Budapesten éjjel a nagykörúton, macskaszem, hátsólámpa, villogó a hátizsákon, egyik sincs neki. Nem tragédia, jól ki van világítva a nagykörút, nem túl messziről, de még időben észrevenni. Buda felé átmegyünk a Margit-hídron és rákanyarodunk a…..
  Az internetes autóvásárlások 99%-a lutri: meglátod, megtetszik, azt mondod, ez kell, megveszed. Az már csak az amerikai eladó jóindulatán múlik, leírja a hibáit, vagy nem. Vélemények az azonos című cikkünkről...
- Már megint autókat nézel? - kérdezi az átlagos társ, az ajtón bekukkantó nőnemű. Kedvesem ennél sokkal rutinosabb, ismeri gyengéimet, tudja, hogy a helyzet korántsem ilyen egyszerű. -Öreg autót vagy motort találtál? - firtatja, és természetesen azonnal letesz hímzőtűt,…..