Regisztráció Blogot indítok
Adatok
happnuda

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..
Rocko barátunknak megvan az az áldásos tulajdonsága, hogy  olykor - két komolyabb autóvásárlással kapcsolatos gondolat vihara között (mely általában agyafúrt számítások, és lehetetlen elképzelések kétségbeejtő halmaza) – tanulságos videókkal bombázza a levlista…..
Ma megjött az Autocar legújabb száma, ránéztem, és kiesett a kezemből. Tesztelték ugyanis a Mégane Coupét ők is, csak nem dízelmotorral, mint mi, hanem kétliteres turbós benzinmotorral.Az eredmény: 2 és fél csillag. Szóval nem szerették túlzottan.Olvasom a szöveget,…..
happnuda 2009.02.02 23:37:28
@PUG 607: Ja bocs, csak ez jutott eszembe. Hiába, sikeres a toyota marketingje... Úgy tűnik, csak az 1-es páciensnél kerültem gondosan a márka megnevezését, t.i. én oda tartozom... ;)
happnuda 2009.02.02 23:48:13
@Áki501: Óh, hát itt a messzi provincián, az elfekvőben... ;) Odahaza, azért seggbe rúgják őket ha nem jönnek a számok, csakúgy mint bárhol máshol. Gondolom legalábbis. Az "50 m3-es villa" azért az aranyos volt. Gondolom elgépelés... :)
happnuda 2009.02.02 23:57:57
@halmozottanhatranyoshejzetu: Igaz lehet. Hiszen a legtöbb ember jobbkezes, Namármost, akkor a jobb kézben fogja a dárdát/lándzsát/akármit a lovagi tornán, tehát logikusan a "szembejövők" balról mennek el a másik mellett, hogy szerencsés esetben keresztülszúrják. Azaz a balra tarts a "normális". Illetve egymás "legyilkolása" az utakon. ;) Utóbbi tekintetében jól haladunk...