Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jessicat87

26 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leszek-e anya...? Életképek 2010.03.23 14:52:00
Ígértem képeket, de még nem jutottam odáig, hogy feltegyek. Majd most. Rólunk annyit, hogy végre beköszöntött  jó idő, így mostanában majd minden nap megyünk sétálni. Az új módi Timi babánál most épp az, hogy az esti fürdés és evés után órákon át…..
Sziasztok! Ezt a blogot azért hoztam létre, mert gyógypedagógusként tudom mennyire nehéz eszközök nélkül jó munkát végezni. Szeretnék néhány ötletet adni hogyan lehet olcsón még is jó fejlesztő eszközöket készíteni. Sajnos idő hiánnyal küzdök ezért egyenlőre csak le…..
Newrology Cerebellum 2010.11.21 22:15:00
Kedves Csoporttagok,   Hosszabb szünet után jelentkezem ismét, most a cerebellummal kapcsolatos kérdésekkel / ábrákkal. 1. Először is nézzük, milyen működési egységei vannak a cerebellumnak.                  A sémás ábrán melyik a…..
Nos kezdetét vette utazásunk első napja. Halaim biztonságban vannak otthon és drága tesom vigyáz rájuk, legalább is remélem. Nem tudok sokat írni de minden képpen szeretnék pársort írni mindenki megnyugtatására. Jelenleg drága párom drága kedves, és ezt komolyan mondom…..
szar az élet szokj hozzá halak 2010.07.07 20:46:34
Mint említettem nyaralni megyünk, és a halakat természetesen nem hagyhatjuk felügyelet nélkül. A testvérem lesz az aki pontos utasítás mellett el fogja látni a 16 +4 halunkat. Jelenleg sajnos csak 4 pici halunk van mert az elöző meglepi halak elhaláloztak sajnos 13 an voltak és még…..
Mint már elöző írásomban is említettem nem sok időm van. Jelenleg csupa hasznos dologgal vagyok ellátva. Talán már tudjátok, hogy igen keményen dolgozunk párommal együtt. Éjszakázunk, túlórázunk meg ilyenek, ja és én (remélhetőleg pár hónap múlva párom is) egyetemre járok…..
Bárhol vásárolhatsz, de a Deichmannba ne tedd!Időhiány miatt, csak a panaszlevelemt tudom megosztani veletek, de így is remélem, hogy sok emberhez eljut az információ, és 1-2 vásárlóval csökkenthetem a Deichmann üzlet lánc vevőkörét. Persze ez mindenkinek saját…..
Ezt a történetet a legelején kell kezdeni, mert nélküle érthetetlen és nem is olyan boldog esemény. Szóval egy nagyon szép nap elmentünk az apukámhoz, mert nem régiben kapott egy akváriumot egy sziámi harcos hallal. A neve soha nem jut eszembe, de ha jól tudom Dönci. De ez…..
Gondolom mindenkinek feltűnt, hogy 1000  fok van. Mi sem vagyunk kivételek nálunk a jó kis panelban még annál is melegebb van. Drága párom kitalálta, hogy védekezzünk fehér lepedővel, amit felfüggesztünk az erkélyre és az majd vissza veri a napot, és igény szerint akár be is…..
Hételején látogatást tettünk a Balatoni rokonoknál. Előző héten csodálatos napos idő volt, a Balaton kőmérséklete elérte a 25C és ilyen tikkasztó időbe mindenki a  Balatonra vágyik. De ilyen a mi szerencsénk, az nap mikor mentünk esős, borús idő volt.  Én a…..
Minden pár életében eljön a nagy döntés, el kellene költözni. No de hova????? Hát igen mi is ebben a  cipőben járunk és úgy gondoltam minden tapasztalatot meg osztok veletek is. Nos a mi ügyünk igen csak a kezdeti stádiumban van, vagy is a nagy végleges elhatározás még…..
Nem régiben voltam egy Meg Cabot  könyves klubtalálkozón ( Meg Cabot à neveletlen hercegnő, mediátor, egy igazi amerikai lány stb.  könyveket írta ő) és a mellé hogy nagyon jó volt még egy könyvet is kaptam :) Na de nem is ez a lényeg. Ha nem hogy az összes kis csaj,…..
 Georgia Lee Jones 27 éves, ötgyermekes családanyát letartóztatták, miután a 9 éves cukorbeteg lányát holtan találták egy zsák cukorka, és egyéb édességek mellett. Az anyát azzal vádolják, hogy kárt okozott a gyerekében azzal, hogy nem segített neki a betegségét…..
Lehet felfedeztem az örök élettitkát. A hétvégén hatalmas CM felvonulás volt (amin én nem vettem részt csak a végén, de ez nem érdekes) szóval nagy bringás felvonulásvolt és én rájöttem csak 9000 Ft tudok azzal megspórolni ha bringával járok a munkába, és nem mellékesen…..
Ide valami megható szívhez szóló sztorit kéne írnom, de msot nem jut ilyen eszembe úgy hogy csak annyit írok, hogy Remélem tudod, hogy imádlak, és hogy életem legboldogabb éveit élem meg veled, nagyon szeretlek és nem ígérhetem, hogy kertesházunk lesz és gazdagok leszünk, de én…..
Gyötör a lelkiismeret-furdalás, hogy Christian Wunderlichről írok, és a drága kis páromat még be sem mutattam nektek. (Vicces mert erről a blogról most még csak a kicsi párom tud, szóval drága bemutatlak magadnak) Nem írok róla sokat, mert aztán sérülnek a személyiségi jogai,…..
    …..
Mostanában a Harry Pottert olvasom, és közben folyamatosan jár az agyam, hogyan tudnám megvalósítani magam a munka helyemen. Mint már egy korábbi  bejegyzésemben említettem a gyerekekhez értek. Van még persze mit tanulnom, de ez az amiben igazán jó vagyok. De ha az emberbe…..
Életünk nagy részét az teszi ki, hogy hová is költözzünk??!  Természetesen nekem már határozott elképzeléseim vannak,  hogy Békásmegyeren, hegyfelőli oldalon 2 fél 1 nagy szobás lakásba akarunk költözni.  De hát drága párom mint mindig most is újabb bogarat…..
Tudjátok mi történt ma, valami eszméletlen és hihetetlen, egyszerűen muszály veletek megosztanom. Nem nem nem a bucimmal történtek újabb fejlemények ha nem a kaszárnyában. Egészen pontosan úgy volt , hogy a közös közburgi kaszárnyában két katona keserves kínok között két…..
Nem fogod el hinni ma sütöttem palacsintát sütöttem. Na azt azért tudni kell, hogy nem vagyok egy béna szakács, és igen csak jó fajta süteményeket tudok sütni, olyat amit az elnök is megenne. De palacsintát soha az életben nem sikerült még sütnöm, de ma nagy áttörés történt…..
Ez egy rövid bejegyzés mert ehhez nem lehet mit mondani. Pont itt a blogon olvastam, hogy barbe 50 éves lett. Mióta öregszik egy műanyag? Mi lesz ha 100 éves lesz , meghal? Kész Barbe meghalt nincs többé? Vagy a dobozba mellékelve lesz egy koporsó is? És ha nem lesz barbie akkor kihez…..