Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tekktakk

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EVENTPOINT Fák, virágok, fény 2009.03.12 12:37:00
Mikor néhány héttel ezelőtt a Budapesten megrendezett EventExpon jártam, egy kiállító különösen felkeltette érdeklődésemet. Ő azon emberek közé tartozik, aki nemcsak szavakkal, de gyakorlatban is törődik környezetével, gondol a holnapra, levegőre, fákra. Menesi Attilától a…..
Úgy tűnik, fénykorukat élik a lebontásra váró, vagy teljes átalakítás előtt álló polgári bérházak. A legkülönfélébb szórakozó- és szabadidőhelyszíneket alakítják ki belőlük, melyek egyre csak növekvő népszerűségnek örvendenek. A sikerhez hozzájárul egyrészt maga…..
Van egy hét nyáron, amikor a szokásosnál több turista lepi el napközben Budapest utcáit. Karszalag a csuklókon, euforikus hangulat a szemekben és a lelkekben. Bár különböző csoportok minden évben lefutják kötelező köreiket mondván, hogy: „sajnos túl hangosak vagytok,"…..
  A Margitszigetet a pesti parttal összekötő gyalogos-kerékpáros híd terve csak úgy mellékesen szerepelt a sziget sorsával foglalkozó híradásokban. A téma egy bloggal odébb heves vitákat váltott ki, és nem is foglalkoznánk vele, ha Sadia nem küldött volna már januárban egy…..
Mi az? 1926. november 26-án nyitotta meg kapuit, nagyon szép (lenne), de kicsit romos és elhanyagolt, így senkinek nem indítja be a fantáziáját. Ja! És ráadásul frekventáltabb és elitebb helyen már nem is lehetne. Segítek! A Városligeti Műjégpálya, meg a hozzá tartozó…..
EVENTPOINT Locs-pocs, ToiLess 2009.02.23 00:18:00
Noha hazánkban is egyre gyarapszik a mobil toalettek bérbeadásával foglalkozó vállalkozások száma, sok kültéri fesztiválon mégsem érződik a növekvő kínálat hatása. Más érződik. Egészen más. Színe sárga, szaga kellemetlen, szúrós és csak a szerencsén múlik, hogy nem…..
Van egy épület Budapest szívében, amiről az ártatlan bámészkodó a mai állapotok tükrében nem is gondolná, hogy milyen nagy múltra tekint vissza. Hogy melyik ez? A Blaha Lujza téri Corvin Áruház. 1926-ban nyitotta meg kapuit, minden szépet és jót kínálván vásárlói számára.…..
EVENTPOINT Rendezvény a lá Öko 2009.02.16 23:16:00
Egyik korábbi írásomban a recikálás és az ökotudatos gondolkodás ideologikus képét festettem meg. Hogyan tudjuk ezt megvalósítani a rendezvényszervezés gyakorlatában? A megoldás: kevesebb papír, több hulladékgyűjtő, még több emlékeztető a vendégek számára. Ha egy…..
EVENTPOINT Recikálásra fel! 2009.02.09 11:44:00
Talán a szürke hétköznapokban élve, a rohanó munkatempónk közepette nem marad túl sok időnk belegondolni abba, mily nagymértékben terheljük meg környezetünket nap, mint nap. Pedig már nem szükséges agresszív zöldmozgalmak önfeláldozó élvonalaihoz csatlakoznunk, hogy…..
EVENTPOINT Szimplán jó 2009.02.03 22:27:00
„Tudod, ahol a Szimpla Kert van!” Hangzik el sokszor a válasz, ha a Kazinczy utcára vonatkozóan kérünk útbaigazítást valakitől. Nem meglepő, hogy a környéket ez a különleges atmoszférájú és közkedvelt hely fémjelzi leginkább.  A kávézó 2001 óta áll a…..