Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buko2

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már néhány hete, talán hónapja is sokunk sötétben megy dolgozni, majd sötétben is megy haza; a napfényes óráinkat a munkahelyen töltjük. Az oda-vissza utazás alatt viszont rengetegszer találkozunk egy egyre népszerűbb nemzeti sport űzőivel, a nindzsákkal! Honnan ismerjük fel őket? Miután a nap…..
Mi magyarok nem csak a gyerekeinknek szeretünk egyedi, különleges, ám olykor szokatlan nevet adni, de a kutyánkat se "kíméljük". Ráadásul csak a képzeletünk szab határt, nem kell semmilyen hivatalba bejelenteni, engedélyeztetni. Néhány kedvencemet osztom meg most. Nem tudom, hogy tényleg adnak-e egy…..
1966. Amerikai dohánygyár tesztje állatokon, itt épp egy beagle kutyán. A közvetlenül a légcsövébe vezetett füstöt az orrán fújja ki..
Ígérem ma nem lesz tojás, se nyúl, Krisztus feltámadásakor pedig még nem találták fel a fényképezőgépet (sajnos). 1987. A Lincoln-emlékmű tisztítása. A fül sem maradhat ki  ..
Ahogyan a múlt héten - a Quelle prospektus posztolásakor - ígértem, katalógusok jönnek az elkövetkező szerdákon, így ma egy autókatalógus van soron. A dicstelen véget ért brit autógyártás egykori bástyája az 1986-ban kimúlt, de ekkor még 250 ezer (!) főt foglalkoztató British Leyland még ereje…..
Ma megjött az Autocar legújabb száma, ránéztem, és kiesett a kezemből. Tesztelték ugyanis a Mégane Coupét ők is, csak nem dízelmotorral, mint mi, hanem kétliteres turbós benzinmotorral.Az eredmény: 2 és fél csillag. Szóval nem szerették túlzottan.Olvasom a szöveget,…..