Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorka at london

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekeknek készített közösségi szájtot a Cartoon Network. Egészen pontosan a csatorna honlapján minden gyerek létrehozhatja a saját profiloldalát, és ismerkedhet a többi gyerekkel. Mint a hasonló szájtoknál ez megszokott, a regisztrációhoz a mama vagy a papa is szükséges. A…..
Mai írásunkat Slip bocsátotta rendelkezésünkre, gyaníthatóan rendszeresen forog az említett körökben.Tehát:Miről ismerszik meg a modoroskodó medika/medikus?Ugyan első féléves, de már mindent jobban diagnosztizál a 20 éve praktizáló orvosnál.Ugyanezen orvos orra alá dörgöli…..
Ez meg az minek van? Gecigránát 2009.05.25 19:08:03
 Gecigránát minek van?..
Gyerekszoba Haver! Párna 2009.05.15 18:07:00
Értelmetlen a cím, épp annyira, mint ez a két párna. Na jó, viccesek egy kicsit, így akkor már nem is annyira értelmetlenek. Nagyobb gyerekek értékelhetnék igazán ezt a fajta angol szlenges, párnás humort: magyarul kb. annyit tesz a "You rock" és a "You rule"…..
Bruhaha, rohannom kell a gyerekekért óvodába, de ezt nem bírom nem megírni két mondatban. Az Index ma vendégvéleménynként lehozta Jeszenszky Zsolt lendületes publicisztikáját, amiben a szerző, aki a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének munkatársa, és az online fájlcsere elleni…..
immortalis Ne szórj gyöngyöt... 2009.02.22 13:03:00
...a disznók elé, mondta egy fiatalember cca. 2000 évvel ezelőtt. Valami hasonló jutott eszembe amikor a Washington Post online verzióján rábukkantam erre a 2007-es történetre. Igazán tanulságosnak tartom, engedjétek meg, hogy a hajtás után megosszam veletek.   Az alábbi videó…..
dorka at london 2009.02.22 15:15:09