Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DavidRoss

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző kimerítő post-ot remekül összefolglalja a Fox News riportja, melyet gyorsan feliratoztunk, hogy mindenki számára elérhető legyen. Ráadásul még szórakoztató is... szóval ajánlom mindenkinek megtekitésre. Aki bővebb információt szeretne az esettel kapcsolatban, az itt…..
DavidRoss 2009.11.26 22:12:47
bizinformation.org/hu/www.neoltsal.blog.hu

Nem bírtam ki, hogy ne mutassam ezt meg nektek. Jó látni, hogy naponta több mint 85 000-en megnézik ezt az oldalt átlagban. Ez azt jelenti, hogy sokkal több értelmes ember van ebben az országban mint gondoltam :) Remélem egyszer eljut oda a világ, hogy hajlandó legyek bekapcsolni a TV-t. Borzalmas, hogy a bolygón élő emberek hatalmas részét ennyire lehet befolyásolni és manipulálni ahogy. És undorító, hogy ezt teszik velünk, anyáinkkal, apáinkkal, testvéreinkkel. Zombit fognak nevelni a fél társadalomból, most még csak kómában vannak.
Szeletek kedd 2009.02.17 22:34:37
Fáradtság. Mindig fáradtak vagytok. Még az alvás is fáraszt. 12 órát tölteni egy helyen. Látjátok ez is fárasztó. Azt nem értem mit panaszkodtok. Hiszen el tudjátok mondani a terveiteket az elkövetkezendő évekre. Ki 1-2 ki 10-20 éves tervekkel rendelkezik. Aki nem az függ…..
Szeletek éjjelkettőmúlt 2009.02.12 02:21:22
Gátlások - gátlástalanság - szeretet - unalom - vágyak - tervek. Ezekközt sodródok és sodródunk sokan. Szarazegész ezt ismételitek de közben saját magatok vagytok a baj. Ha nem gyűlölnétek magatokat ennyire, talán lehetne jobb is. Mert igen, lehetne jobb is. Felkelhetnétek a…..
Szeletek februárnégy 2009.02.04 22:01:53
Képmutatóak vagyunk... Cinikus ember vagyok, csalódtam már sokat és ezzel nem vagyok egyedül. Ha a múltban csalódok valakiben vagy valamiben, arról a jövőben mindig gúnyos és szemét poénok jutnak az eszembe, így sok embert sikerül megbántanom akik még hisznek abban amiben én már…..
Szeletek Rámtört 2009.02.02 19:15:00
 Mindenki a saját mocskában forog körbe-körbe. Siratjuk azokat a képeket amik lenni szeretnénk, az elképzelt imidzseket amik gyerekkorunkban raktározódtak a tucatnyi BrúszVilisz, Svárcenegger meg DzsémszBond filmnek köszönhetően. Kisfiúként felnéztünk az önbizalommal teli,…..