Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tina83

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BABÁZUNK Itt a vége... 2010.07.30 21:57:00
Minden itt kezdődött… Manó születése előtt néhány nappal apuci munkanélküli lett. A válságnak ő is áldozatul esett. Ez még nem is lett volna olyan nagy dráma, mert lett volna lehetősége állást találni, de ő kijelentette, ha már így esett, akkor inkább nem keres másik…..
Nyafika azon az éjszakán aludt először és utoljára a saját kis szobájában. Tegnap óta nem létezik a szobácskája, és a továbbiakban egyedülálló anyaként nevelem. Talán fényképeken majd megnézi, hogy mit is csináltam én neki, és hogy vártam, hogy beköltözhessen a kis…..
tina83 2010.07.29 15:29:19
tina83 2010.07.29 15:29:51
BABÁZUNK Alacsony vérnyomás 2010.07.26 11:42:00
Péntek éjszaka Nyafi felsírt. Mióta ilyen meleg van, ha sír, megitatom egy kis vízzel, és alszik tovább. Most, amikor felugrottam az ágyból a cumisüvegért, úgy elszédültem, hogy szinte visszazuhantam. Ez a szédülés reggelre se lett jobb. Alig tudtam feltápászkodni. Mivel…..
BABÁZUNK Kiakadtam 2010.05.05 09:53:00
Az úgy kezdődött, hogy béreltem egy mikrót Nyafika miatt. Otthon abban szoktam fertőtleníteni a cumisüvegeket. Szépen el is mostam őket, bepakoltam a fertőtlenítőbe, és be akartam rakni a mikróba. Nem fért át az ajtaján. Olyan dühöngő rohamot kaptam, hogy csak na... Mentem a…..
BABÁZUNK Legyen meghívós? 2010.04.20 17:10:00
Gondolkodom rajta, hogy én is meghívóssá teszem a blogomat, mint már sokan mások. Nem azért, mintha bármiféle atrocitás ért volna, csak szeretném tudni, hogy tulajdonképpen kikkel is osztom meg a gondolataimat…..
Nem telik el úgy nap, hogy az anyósom valamibe bele ne ütné az orrát. Említettem, hogy a teraszt, aminek a korlátja három sor vascső, be kéne borítani valamivel, ha Nyafika már mászik, vagy jár, akkor ki ne essen rajta. Erre persze beparáztak, hogy valami rémes változtatást fogok…..
BABÁZUNK Ultrahang 2010.02.16 17:01:00
Nyafikának nyolc naposan még a Heim Pál kórházban csináltak egy rutin ultrahang vizsgálatot. Tetőtől talpig megnézték, és a veséjénél találtak valamit. Az volt a leleten, hogy “echodus vesék”. Azt mondták, hogy ezzel nem kell foglalkozni, mert valószínűleg csak…..
Szoval azert van az, hogy tenyleg csak azok kaptak meghivot, akik a legelejetöl olvastak, mert ugy ereztem, hogy a nagyviläggal em szeretnem megosztani azokat a dolgokat, amiket most a mäsik blogon leirok. Az kicsit szemelyesebb, kicsit mäsabb, egy kicsit talän több belölem es megtöbb…..
BABÁZUNK Névnap - Csupa csoki:) 2010.02.01 23:14:00
Ma (február 1.) tartottuk meg anyuéknál az elmaradt névnapomat. Ebédre mentünk. Anyu isteni ebédet rittyentett. Volt tárkonyos leves, sajttal-sonkával töltött tekert hús, répás rizs, és joghurt torta. Végül a szeptemberre tervezett csoki szökőkutat is beüzemeltük. Mindenféle…..
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Figyuzzatok! Szabályok:Bárki játszhat akinek blogja van.Az első 3 ember, aki kommentet ír ehhez a bejegyzéshez, ajándékot kap.Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napban kell eljuttatni a szerencsés nyerteshez.Előre kell fizetni úgy, hogy ezt a felhívást közzéteszitek a…..
tina83 2010.02.01 13:24:26
Dräga Csibe!Ez a tiéd! Sajna csak szäjber vilägban tudom küldeni, de igerem, hogy holnap delutän mikor märtogatom bele a teli gyümiket, egy percre gondolok räd ;o)!..
Huh! Vannak hozzä jätekszabälyok is, lässuk:1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.2. A logót ki kell tennem a blogomba.3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.4. Írni kell magamról 7 dolgot.5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.6.…..
BABÁZUNK Oltás 2010.01.13 20:01:00
Nyafikám ma (január 13) délben megkapta a két hós oltásokat. Egyet a jobb combjába, egyet a bal combjába. Nagyon sírt szegényke, de amikor magamhoz öleltem, egy pillanat alatt megnyugodott, és el is aludt. Előtte az orvos beadta neki (szájon át) a rota vírus elleni szer első…..
...a legujabb hobort a cici gyeplöre fogäsa.Vagyis ha nem ontja magäbol villämgyorsasäggal az Isteni nedüt, akkor üti, mint szodäs a lovät. De szooooo szerint...Aztän, hogy miert ne fürdessünk kantäros sinadrägban:MErt:Benne a kezedben a kiskäd, apa elment a kutyäval setälni, a…..
BABÁZUNK Két hónapos 2010.01.11 16:19:00
Ma (február 11.) két hónapos az én drágaságom. Ennyi idő alatt se sikerült felfognom, hogy Ő van nekünk. Egy igazi kis csoda. Egyre többet van ébren, és szemlélődik a nagy szemecskéivel. Rengeteget mosolyog. Végre nagyokat sétálunk babakocsival. Két napja időnként az…..
Hello Csajok! Nem mondom, hogy tökeletesen, de egeszen jol vagyok :o))))Köszönöm a megjegyzeseiteket, nagyon edesek vagytok!!!!!Holnaptol elkezdem leirni a huuu sokmindent!Boldog Uj Evet Mindenkinek!!! :o))))..
BABÁZUNK Az én 7 hetesem:) 2009.12.30 15:45:00
Nyafikánk néhány napja új szórakozást talált magának. Az éjszakai etetés előtti pelenkázásnál legalább negyed órás közelharcot vívunk hármasban. Amint kivesszük alóla a pisis pelenkát, és alátesszük az újat, azonnal pisilni kezd. És ezt van, hogy egymás után megismétli…..
Az ejszaka rendben volt. Kiütötte az oltäs. Se nem läzasodott be se nem fäjt neki :o) Stramm kis kölök.Csajok! Most eltünök egy pär napra. Sajna depresszioig fajult a dolog. Ma delutän voltam agyturkäsznäl, kaptam homeos bogyokat, amit szoptatäs alatt is lehet szedni. Remelm…..
BABÁZUNK Karácsony 2009.12.25 21:35:00
Elég sűrű napunk volt. Reggel, még mielőtt Nyafikánk felébredt volna, gyorsan megmostam a hajamat (az én esetemben ez minimum egy órás tortúra). Azután következett a reggeli etetés. Délre az anyósomék vártak ebédre. Persze pont arra az időre esett volna a következő etetés.…..
... hogy peteérek... Ugyan egy héttel későbbre vártam, de már 3 napja boldogít Lajos... Kuba életbe, ez nem ér!!! Disznóság! (Bár inkább ez, mint influenza...)..
Na szoval, a videot megoldom, de most...1 kalap alatt kaptam egy rakat levelet: Miszerint nem mondhatom fel a biztositäsomat (2010. januär 1ig fut), mert rosszul fogalmaztam november 30-al mondtam fel, holott januär 1-el kellett volna felmondani, de ugyi en ugy fogalmaztam, hogy november 30-ai…..
-t, tudnek irni. Meglätjuk mennyi lesz belöle...Magam utän szabadon: "Ahol a kutya az Isten, ottan apelláta nincsen..."Szoval...Bende es az anyatapogato receptorok6 hetes kontroll nekemköszönömös posztot is akarok irnibe kene fejezni a korhäzi napokat + amik kimaradtak…..