Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nastasya

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azóta próbálom megszerezni ezt a könyvet, amióta tavaly először hallottam róla, hogy Peter Jackson filmet csinál belőle. Most végre sikerült elolvasni, és a film is jön januárban.Susie Sailfish 14 éves, amikor megerőszakolja, és meggyilkolja a szomszéd. Ez az első lapokon…..
Book Club Első 2009.11.05 17:40:06
Hahó!Végre kipróbálom a blogolást. Már régóta gondolkoztam rajta, de idő és lelkesedés hiányában elmaradt. Mindig megakadtam ott, hogy mi legyen a téma. Aztán rájöttem, hogy legjobban olvasni szeretek, szóval miért ne írjak a könyvekről? Meglátjuk mi lesz belőle. És igen, a…..
OurFashion Hétfői körkérdés 2009.10.19 11:35:00
Jó reggelt mindenkinek, íme az eheti körkérdésünk:Hangulat: 5-kor keltem, kocsival fel Pestre, mert ugye sztrájk van (köszi, MÁV). 7-re már egy mindenféle dekorációs kelléket forgalmazó nagykerben voltam - és ott elkapott a karácsonyi hangulat. (Ér hangosan nevetni.) Mindenhol…..
Ma van augusztus utolsó napja, így egy kicsit számvetős körkérdéssel állok elő, ti pedig válaszoljatok, töltögessétek a kérdéslistát.A nyár fénypontja: Szigetszigetsziget. Annyira jó volt, hogy vigyor kúszik az arcomra, amikor csak rá gondolok.A legtöbbett hordott nyári…..
OurFashion Melissa műanyag álmai 2009.07.06 16:01:37
Már nem újdonság, hogy egy drága cipő nem csak bőrből, hanem műanyagból is készülhet. Melissa pedig a végletekig kiaknázza a lehetősségeket, hiszen nem csak egymaga tervezget hatalmas gyárkomplexuma számára, hanem híres-neves tervezőkkel is együtt dolgozik. Az idei nyári…..
OurFashion Képriport - Cannes 2009 2009.05.21 17:26:22
Cannes minden évben a csillogásról szól, idén sem történt ez másképp. Következzen most pár "átlagos kép" a vörös szőnyegről, aztán pár izgalmasabb, ahol szerintem szebbek a ruhák. Angelina Jolie és Brad Pitt. Angelina egy 2008-2009-es téli kollekcióból való…..
Eletelt az a csodálatos és izgalmas 10 nap, amit Párizsban tölthettem, ezért most megpróbálok Nektek mindent a legjobban, legalaposabban átadni, hogy aki ebben a városban jár, könnyebben tudjon eligazodni a ruhák és kiegészítők dzsungelében. Nagyon inspiratív volt ez a…..
OurFashion Love or hate 2009.02.26 18:46:56
Szerintem kicsit olyan ez a Givenchy szandálféleség, mintha a tradicionális takarítónéni cipőt csipkével feltuningolták volna. Legalábbis így láb nélkül, mert lehet hogy ha meglátnék valakit ebben tovalibbenni az utcán, annyira tetszene, hogy azonnal ilyet vágynék saját…..
OurFashion 1 ÉVES AZ OURFASHION! 2009.02.26 18:02:00
Boldog szülinapot az 1 éves OURFASHION DIVATBLOGNAK! Jövőre ezt az eseményt már ourfashion.hu önálló honlapként fogjuk ünnepelni!Divatbloghoz illően következzen pár stílusos torta a SUGAR SHOP nevű újpest design cukrászdából! Ti jártatok már ott? Érdemes…..
Nem tudok szó nélkül elmenni a hajnali Oscar-díj kiosztó, és természetesen az eseményen megjelent sztárok ruhái mellett - így az eheti hétfői körkérdésnek ez az apropója.A legjobb Oscar ruha: Freida Pinto szárikat idéző indiai hatású John Galliano ruhája álomszerűen csodás…..
Tegnap annyira el voltam havazva, hogy nem tudtam írni, de íme most pótolom:Hangulat: Nyugodt, álmatagA kedvenc szemfestékem mostanában: MAC Intriuging Scarlet szemhéjpaletta - Warm EyesA három kedvenc ruhadarabom, amiben mindig jól érzem magam: H&M ceruzafarmer és szürke…..
OurFashion Ki van a képen? 2009.02.13 16:31:00
 Na ki lehet ez az ifjú hölgyemény? Itt még ismeretlen kis tini volt, nem tudhatta milyen karrier áll előtte. Ha nem megy, segítek. ..
nastasya 2009.02.13 18:25:04
Forró csoki, amelynek a színe rózsaszínre változik - 4$Jegygyűrűs csésze - 15$Rózsaszín pezsgőVálogatás kazetta USB - 20$Selyemkendős "bilincs" - 175$Philip Lim pólók - Totally maybe és Yes perhaps felirattal - 75 és 175 $ Ebben a válogatásban a kicsit…..
nastasya 2009.02.04 14:51:54
Olivier Theyskens (Valaki árulja el, hogy kell kiejteni a nevét! Az ördög Pradat visel magyar verzióját nem tekintem hiteles forrásnak ezügyben.) esetleges távozása a Nina Riccitől már hetek óta foglalkoztatja a dsicatsajtót, most viszont a Grazia hivatalosan is…..