Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csineva

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok születésnapokat vígan megélhess,Napjaidat számlálni ne légyen terhes.Az ég harmatja szívedet újítsa,Áldások árja házad elborítsa! Tenéked minden öröm holtig adassék,Amellett semmi bánat ne barátkozzék.Légyen éltednek virágja mind kinyílt,Szíved ne szenvedjen…..
Megszülettem !!!!   2010,04,02. 3óra 05 perckor   Súly: 3700g   Magasság: 54cm   Név:  Bán Levente Gergő   Jelenleg apa viszi az  bologot  ő a travian világában edződött , ezért várható némi változás mind a tartalom mind  a…..
Szép lassan.A Csenge szülinapja is lefutott, minden formában, itt volt a család, és a barátnős buli is sikerült végre (ovis hányás-hasmenés járvány - amiből szerencsére mi kimaradtunk - bojkottálta az eredeti időpontot)Természetesen a 6-os szám bűvöletében kissé faramuci…..
Levente, Csanád, Csenge BUÉK! 2010.01.01 08:41:00
A házat már délelőtt feldíszítettük - a kicsik is aktívan részt vettek, majd vidáman…..
Levente, Csanád, Csenge Szokatlan 2009.02.02 10:42:00
Bár alapvetően babnapló, azért a világra való kitekintéshez szerintem ez jó kis jellemzés:ENSZ felmérésMúlt hónapban világméretű felmérést indított az ENSZ.Egy kérdés volt: "Kérem, mondja meg őszinte véleményét, hogyan lehetne megoldani azélelmiszerhiányt a világ…..
Apa a szobában tanul, én a gép előtt. A gyerkőcök bent vannak vele, játszanak (néha sírás is van, de hamar csitul...). Valami módon bekerült hozzájuk két létrás csoki (Kinder, a Csenge hívja így). Egyszer csak apát hallom:- Az egészet betömted?! - Anya azt mondta, hogy nem…..